https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/ ... 44-2-0-tdi
аз тук разглеждах вчера и такива цени по 370 лева задния амортисьор ... нещо може би аз не разбирам, не знам.
За конкретните амортисьори в случая се намират 110 лв надолу.К.Одаджийски написа:Оригинални през търговец няма да намериш със 100 лв надолу като цена.
Това е много полезен съвет - означава, че колата трябва да е стъпила на колела когато се дозатяга този болт, за да се намести градуса на амортисьора спрямо носача.К.Одаджийски написа:Ако решиш да ги сменяваш сам, понеже не съм сигурен за вида на долната аст на амортисьора, но ако е с гумена втулка е хубаво да го стегнеш в работно състояние, за да не скъса тампона за 5 хил км и пак да се разтропа
К.Одаджийски написа:Оригиналните вероятно са Закс, но ако има каяба, според мен са за предпочитане. Последните 2-3 години имам много рекламации на Закс, амортисьори, съединители и лагер помпи на различни коли и поне аз ги избягвам
777 написа:За смяната на задни амортисьори "сложната" част май е да стигнеш до гайката вътре в купето. Има да се разкачат разни пластмаси и други елементи от интериора. Не знам на Б8 как са, но едва ли са направени за удобно разглобяване.
.
Може и от тампони на задния мост да е.steich написа: че на моменти ми се струва нестабилен автомобила. .
Потребители, разглеждащи този форум: rosenstoilov78 и 71 госта