Мерси за пожеланията на всички. Таблото му е меко, междувпрочем. Можело е да сложат малко меко по корите на вратите, ама им се досвидяло. Явно ПСА наистина имат участие в тоя мотор. Не съм сигурен, но мисля, че е с променлива геометрия.
Честито и от мен.Много безаварийни километри ти пожелавам и дано никога не те оставя на пътя.Интериорът е много приятен.Преди 15- тина години таблата и целия интериор бяха ужасно "дървени",но имат много приятна промяна от няколко години.
Честито ,дълги е безаварийни км да я караш .Принципно може да преминеш от барабани към дискови спирачки ,брат ми така направи на фабията си.Вече като цена не помня колко му е струвало.Сменяй на всяка смяна на масло и горивния филтър,че нашенската нафта не най-качествената.Тоя мотор има една цедка за маслото преди турбината ,запушва се провери я като я обслужваш.
Честито Стефко! Няма начин, това е бъдещето. Относно колите, които експлоатираш,конете,и изпреварванията,Ами Сандерото е отвратително с тоя двигател извънградско,еле пък с включен климатик.
Сандерото е нисък клас ,икономичен и спартански автомобил с много евтина поддръжка .Запазено сандеро 2010 върви между 5-6000 лева ,някои "маркови" автомобили в този ценови диапазон могат да те вкарат в такова приключение ,че да платиш едно нова Сандеро :)
Сандеро имам. Карал съм и по-новите. Няма база за сравнение. Фокусът изпреварва с лекота. Нищо, че е 1300кг. Днес бяхме планували да ходим на оглед на Логан 1.5дци 2017г в Бургас. За разликата в цената предпочитам тази.
Е няма как да сравниш Сандеро с фокус :) Все едно да сравниш бон филе с кренвирши ................Дачията за парите си е читав и сигурен автомобил .Мисълта ми беше друга ,държат висока цена ,здрави са ,и много евтини за поддръжка .Фокуса е друга бира съвсем друг клас автомобил насочен към съвсем друга таргет клиенти .
Това моторче ако железата са му еднакви в различните нива на мощност, както има подобни при VAG, дали няма да му дойде добре малко софтуерна оптимизация ?!
Цецо - няма да го пипам, засега. И така си ми е достатъчен. Върви си добре колицата, изпреварва си безпроблемно. Пробвах я вчера до с. Плодовитово, дано днес да няма много коли към Стара Загора, за да й поизчистя дпф-а от саждите. Печка - според мен е ОК като предавателни числа. Гори смешна нафта по борд, но ще я засека сипал съм догоре от хубавата скъпа на Петрол. На 6та оборотите при 120-130 са много ниски.
Еми добре дошъл в клуба на форд ама пишем във форума на VW...
Имам същата но комби. Мотора на 1.6tdci в поколение MK2 2004-2010 имаше проблем с цедката от MK3 2011 нагоре е отстранен. Моя е с чип от 3г и няма ядове стана 120hp и 70nM повече и разликата е осезаема отпреди.