https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=kfj9av
Ако може мнения за него, че вече съм объркан тотално с тези двигатели.

Ще съм благодарен.
thanis написа:Колега, за да ти е мирна главата - имай поне 2000лв заделени освен за колата, иначе се откажи. Имат си болежки и всичко се оправя. Иначе, волана изглежда, като да не е от Highline. "НЕРАЗЛИЧИМ от НОВ . . . Заслужава да се види" тези думи в обява трябва да ти светват лампата. Не че, колата може да е гробница, ама имай едно на ум. Виж дали е с 2 ключа, виж дали всички ел. системи работят. Така по обява, може да е и 8 и 16 клапана. 8 клапана е "по-здрав". Главата да се прегледа хубаво и да направите тест-драйв, ако отказват не съм сигурен, дали си заслужава риска. И най-вече късмет.
Asko VW написа:Съдейки по кората на двигателя, е 16-клапановия (BKP). В обявата са описани екстри които ги няма: система за измиване на фаровете, контрол на налягането на гумите, Auto Start Stop function, безключово палене, датчик за светлина (автоматични фарове), за печката и подгряването на предното стъкло не се вижда добре на снимките, но мисля, че и тях ги няма, също така не съм сигурен за сензор за дъжд (автоматични чистачки). Има и други неща чието наличие/отсъствие не може да се установи по снимките и трябва да се провери на място: Bluetooth \ handsfree система; USB, audio\video, IN\AUX изводи; хладилна жабка; сензор за автоматично затъмняване на огледалото и ел. прибиране на огледалата.
Ивайло Димов написа:Изглежда добре на първо четене ,но водиш я в сервиз за пълен преглед ,диагностика и тестване .Аз лично съм предубеден към автоматици ,но поне тази нема теглич .Километрите ги сложи със 100 к отгоре ;)
А проверката в сервиз наистина е задължителна и то от човек, който знае какво да гледа и има необходимата апаратура.Ивайло Димов написа:Ако ще ходиш на оглед ,задължително искай проверка в сервиз .Откажат ли ,следващата обява ;)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта