От 2 месеца съм в търсене на автомобил и вече започнах да се отчайвам, на колелото ми започнаха да му се изтъркват гумите и накладките.

В момента гледам за автомобил от ВАГ групата, голф7 вариант, джета, октавия 3 и евентуално леон st. В сайтовете е пълно с всякакви барутници на незнайно колко километра. Имаше няколко автомобила, които се появиха и докато реагирам и заминаха при нови собственици. От Варна съм, а все излизаха в София в дни, когато нямах възможност да пътувам и така, все още търся.
Бюджета ми е до около 17000лв, нямам претенции за дизел или бензин, предпочитам ръчна скоростна кутия, ясно осъзнавайки, че автомата е по-удобен. Гледам за коли след 2015г, предпочитам да са с ясна история, т.е. купувани от тук и обслужвани в официални сервизи, но като гледам май ще трябва да се оглеждам и за някой читав внос и евентуално да сваля и годината.
Има една джета, която ми е интересна, обявата се върти от почти 3 месеца. Идва ми малко над бюджета, но като нищо щях да съм я отнесъл, но ме спира и черния цвят. Супер капризен е, карал съм 3-4 седмици такъв автомобил и се видях в чудо. Това е обявата, някой случайно има ли наблюдения, да е ходил да я гледа на живо? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=kh16rk
Имат ли някакви специфични проблеми тия мотори. Знам, че от предни поколения 2.0 tdi е имал проблем, пукал глави, но този мисля, че е оправен? Дюзите са ясни, имат някакъв ресурс така или иначе. Навъртени са бая километри, говорих със собственика, първите 2 години са правени по почти 50к на година с ежеседмични пътувания до Германия. Сами предлагат час за проверка в Порше /Изток/Юг/Запад или друг сервиз, ако предпочита купувача.
А 1.6 tdi моторите след 2015г с 105/110к.с. как са, при тях нещо по-специфично? Гледам авточастите и ми излиза, че скоростните им кутии са с едномасов маховик /ръчните/, това истина ли е? Не вярвах, че има съвременен дизел с такъв маховик, ама май има.