Ами да дам първия отзив за JP Auto Пловдив, след като никой не каза нищо за нея.
Днес съчетах разходката до Пловдив с оглед на тази кола в JP Auto:
https://www.cars.bg/company/jpauto/offe ... 6f185283e2Според описанието автомобила е технически перфектен
На място се оказа, че визуално става, но технически е за моргата, не за първа регистрация в БГ.
За 10 мин. преглед без да паля колата и подробно и манияшки да я оглеждам, видях следните неща:
- колата е обявена за 2008 год., но е 2006;
- предни и задни дискове за смяна;
- предното стъкло разлепено в горния край, сменяно с друго, но некадърно;
- шофьорската ел. седалка не се движи; трябвало й контакт според джамбазина, а пък пасажерската видиш ли се движи без контакт

Аз защото нямам ел.седалки в моето Пежо и не знам кога и как трябва да се движат седалките.
- стъклото на шофьорското огледало за обратно виждане счупено;
- пепелника не се затваря;
- бутона за аварийните с паднало покритие;
- колата е на 340 000 км., а волана е чистонов

;
- сензора за дъжд и светлина на предното стъкло с разлепени подложки, няма как да работи така, трудно се нагласява при смяна на предното стъкло и затова подложките залепени отстрани до него да не се затрият
Викам си айде стара кола за тия пари толкова, но все пак ще погледна под капака.
И като отворих да видя антифриза

Ами той милия целия мазен и кафяв. Бръкнах по-надолу в казанчето, а то омазано с два пръста масло. Не бях срещал прегрявана кола с масло в антифриза, но сега разбрах какво е. Казвам на чорбаджията, че има масло в антифриза, а той казва: "Това не масло, това кафявото е ръжда. Не се притеснявай, знаеш ли как хубаво си работи колата."

За първи път срещнах толкова мазна ръжда. Тук вече не издържах и огледа приключи. Въобще не се стигна до палене, тест драйв и т.н.
Замислих се, толкова забележки без да палиш колата, да пробваш дали всичко по нея работи, без дори да я подкарам. Колко ли още щяха да излезнат, ако я бях запалил, подкарал, тествал дали всичко работи (като се има предвид, че само пепелника не е електрически в това Пежо) и т.н.
Та явно това им е разбирането за технически перфектен автомобил на тия от JP Auto.
Имайте едно наум когато избирате кола от там.