ЦЕНИ за изработка на КАЛЕНДАРА!!!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Искам ли календар?

ДА
77
78%
НЕ
22
22%

Общо гласове: 99
Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Чет 08 мар 2007 19:31

handycam написа:
alpine написа:userworx определено идеята е много добра ! Подкрепям с 2 ръце !

:да:

И аз съм този календар.

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Чет 08 мар 2007 21:06

А календара от кой месец ще почва че то вече сме си март... иначе и на мен харесва повече втория вариант и бих взел 2-3 бройки

Потребителски аватар
batesecko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batesecko » Чет 08 мар 2007 21:18

Работя в печатница www.offsetgraphic.com и бих могъл да помогна поне на първо време със съвет - предлощената оферта от userworx е добра като цена. Единственото което бих попитал по нея е дали в цената са включени цветоотделките. Второто което бих предложил с цел намаляване на цената е - колендара да остане в същия размер но да се печата двустранно на всеки лист, тоест календара да стане 6 листа + корица, това няма да доведе до намаляване на качеството. Третия съвет, това е лично мое мнение, е - да се помисли за изработка за следващата година - вече е средата на март и така като гледам дебатите смятам че преди края на април няма да ги бъде, а ако се изчака проекта на календара може да се изпипа докрай.
Искам да изкажа и друго опасение - качеството на снимките трябва да бъде високо, висока резолюция и т.н. - това трябва да се провери преди да се прибягва до поръчване на календара.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 08 мар 2007 21:29

gti написа:Тамън ше минат всички срокове и гласувания и ще трябва да се сменя датата на календара с 2008година.

Някакви предложения!? Щото ако нямаш само да критикуваш ми се струва безмислено... :roll:

Потребителски аватар
batesecko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batesecko » Чет 08 мар 2007 21:39

Защо ми се сърдиш,колега. Виж статистиката - 67 гласували. Като начало трябва да се изчака да се съберат желаещи а освен това на желаещите да се съберат парите. С организацията на това начинание аз не мога да се заема. Мога да поема изпълнението от А до Я на адекватна цена.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 08 мар 2007 21:52

Не се сърдя на никого, а пък и написаното е по отношение поста на колегата gti :wink:

Потребителски аватар
fiuta
Автомобил: Golf 2 VR6
Двигател:

Мнениеот fiuta » Чет 08 мар 2007 22:00

според мен всеки би дал над 5 лв.за календар,стига да е качествен като изработка....моля ви да не пестите тези 2,3 лева..все пак е годишен календар, и се купува един пьт в годината...

Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SixKillerVR6 » Чет 08 мар 2007 23:05

според мен всеки би дал над 5 лв.за календар,стига да е качествен като изработка....моля ви да не пестите тези 2,3 лева..все пак е годишен календар, и се купува един пьт в годината...
напълно подкрепям мнението на fiuta за веднъж в годината не би трябвало да се пестят тези левове ако са за сметка на качестеото. Според мен ако се печати едностранно ще е по-прилично(мое мнение) но той календара все ще си е хубав :lol:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 09 мар 2007 8:30

Вижте, знам, че съм новак във форума, но моето мнение е следното: губите много време в "караници" и за това прословутият календар не е готов! Бъдете малко единни бе хора - нали за това е форума! Или поне гласувайте и оставете един човек да се занимава с това, щото иначе виждате кво става! Безкрайни спорове, напатки и още куп ненужни неща! Дали календара ще струва 2.80 или 3.50 или 4лв не смятам, че е толко важно! Всеки който има добра идея да я покаже! След това да се избере най-добрата и да се действа! Нима е толкова сложно?!? С други думи колегата dobrinb си го каза същото! Верно, че пак се губи време с анкети, но все пак ще е по-бързо отколкото да спорите кое как да бъде!
П.П. Не искам никого да обидя!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 09 мар 2007 11:41

gti написа:Явно не си разбрал :roll:

Явно наистина не сме се разбрали. Значи в момента има две предложения, и не виждам по каква точно логика и начин ще се избере едното от тях. Това, че няколко души са написали, че едното или другото предложение им харесва, все още нищо не значи. Затова дадох моето предложение, а иначе и на мен повече ми харсева втория вариант, този с 13 листа. Но все пак трябва да се вземе някак решение, а пък до сега гледам това става с анкети във форума, та затова предложих. За сърдитите след една такава анкета не мога да мисля, нали все пак всичко се решава на принципа на мнозинството, както например се реши кои снимки да влязат в календара. Пък дали е пенсионерско не знам, ама за сега това е единственият измислен начин за вземане на решения от няколко души. Ако ти имаш по-добра идея давай, аз не претендирам за по-по-най-, просто дадох предложение, което не е обвързващо за никого. :beer

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 09 мар 2007 18:34

Я мнението ми изчезнало,хайде тогава без мойте снимки в календара!!
ПП:Интересно ми е кой го изтри??

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 09 мар 2007 18:50

искам да попитам знаещите....колко ще ми излезе този който се оказа 2.8лв / бр при 500бр, ако искам да ми го отпечатят в 1 екземпляр?

Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Пет 09 мар 2007 19:00

gti написа:Я мнението ми изчезнало,хайде тогава без мойте снимки в календара!!
ПП:Интересно ми е кой го изтри??

И на мен ми стана интересно :!:
Нещо някои почват да се взимат доста на сериозно май ...
досега си траех и гледах отстрани, но това минава границите

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 09 мар 2007 19:27

Не са хубави работи тея с изтриването на мнения - това си е направо дискриминация!

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 10 мар 2007 15:11

Изтриха и се скриха,все едно получих "дежа вю". mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”