Голф 2 ГТИ 16 волта ПЛ
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата е за ценители - май 91г., в перфектно техническо състояние. Голфа е черен, с електрическо регулиране на седалките (нагоре/надолу), тъмно синьо спортно рекаро текстил и салон, хидравлика на волана, халогени, 15" лети джанти ББС, гуми бриджстон, PL двигател 128 к.с., катализатор, 119К реални, много запазен, централно, аларма, шибедах, kenwood cd player, тонирани задни стъкла, теглич.
Tекстила на рекарото е сменен и няма никакви забележки. Джантите са абсолютно прави и балансирани, преди два месеца бяха последно на преглед, оттогава я е минал голфа 100 км, я не. Като екстра забравих да добавя регулирането на фаровете от купето.
Всичко си работи без грешка, не е каран от тийнейдър, нито от жена
, не е настъпван зверски, много е пазен и много гледан.
Чака истинският си собственик! Който да я гледа както предишния!
Поздрави.
Tекстила на рекарото е сменен и няма никакви забележки. Джантите са абсолютно прави и балансирани, преди два месеца бяха последно на преглед, оттогава я е минал голфа 100 км, я не. Като екстра забравих да добавя регулирането на фаровете от купето.
Всичко си работи без грешка, не е каран от тийнейдър, нито от жена

Чака истинският си собственик! Който да я гледа както предишния!
Поздрави.
- GT_power
- Автомобил:
- Двигател: 1.8T
4500лв. С ръка на сърцето мога да кажа, че ако продаваше Голфа преди 5 месеца, когато си купувах кола и го даваше на такава цена, щях да го взема
Много е хубав, спор няма. Обаче не е и за всеки. Както каза, купувача трябва да е ценител. А за съжаление това стеснява доста кръга на потенциалните купувачи. Колата макар и много запазена, си е на 15 години и само маниак на VW би я оценил а това според мен трябва да е човек който "си е надмогнал масрафа" и колата не му трябва за предвижване от точка А до точка Б или за сфетофарни гонки. Защото за 6 бона има и доста по-нови и доста по-бързи коли... 

GT_power написа:4500лв. С ръка на сърцето мога да кажа, че ако продаваше Голфа преди 5 месеца, когато си купувах кола и го даваше на такава цена, щях да го вземаМного е хубав, спор няма. Обаче не е и за всеки. Както каза, купувача трябва да е ценител. А за съжаление това стеснява доста кръга на потенциалните купувачи. Колата макар и много запазена, си е на 15 години и само маниак на VW би я оценил а това според мен трябва да е човек който "си е надмогнал масрафа" и колата не му трябва за предвижване от точка А до точка Б или за сфетофарни гонки. Защото за 6 бона има и доста по-нови и доста по-бързи коли...

Но тази кола е уникална.
Аз имам и 160 к.с силов тунинг БМВ, което ще стане скоро към 180 - 190 к.с. и пак се двуомя в коя от двете да вляза събота или неделя и да си направя кефа!
А голфа не е пипан! Абсолютен сток и върви зверски!
Все пак, благодаря за откровените мнения дотук. Чакам още! Колата си ги заслужава, а и трябва да сверим часовниците!
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Преди 1 год.търсих точно такава стоковица,и бях оделил 4000.Бих дал и 5000 за такова бижу,купих същият за 3800 но 112
.Много радко съм виждал толкова запазена Голфара,наистина е кола за ценители.Нови и бързи коли има бол в момента но ускорението и изродският звук от винтилов Голф2 не може да се сравни с нищо друго 

- Kolqnov_Kalnik
- Автомобил:
- Двигател:
Маниак 4ак пак уникална е силно казано голфа е хубав само по себи се 4е няма селски туниг едно гти колкото е по 4исто толкова е по красиво таи да не изпадам в подробности липсват ел стаклата абс километража които го е връщал си е оставил ра4и4ките цифрите се разминават така става по някога и все пак 3500 е тавана толкова гласувах
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”