Vlad777 написа:Гледам Conti, Bridgestone и Pirelli, но се чудя кой е правилния модел.
CONTINENTAL PREMIUMCONTACT 6
Тигуанът ми беше с 18-ки PREMIUM CONTACT 6 и гумите бяха добри, нямам забележки при нормално возене.
Vlad777 написа:Гледам Conti, Bridgestone и Pirelli, но се чудя кой е правилния модел.
CONTINENTAL PREMIUMCONTACT 6
777 написа:Някой има ли впечатление от Continental EcoContact 6 - май доста бързо се изтриват?
jordan17772 написа:Дънлопа блуреспонс е топ гума. С такива купих пасата и да ти кажа си държи много добре на сухо. На мокро съм предпазлив и не карам с повече от 100-110км/ч и пак си закован на пътя. За вода асиметричните шарки са за предпочитане.
petar_a написа:Второ лято с CONTINENTAL PREMIUMCONTACT 6. Безспорен фаворит за мен.
stefan4o написа:Аз с един умрел дизел 95 коня им спирам тока на тези гуми. На втора в движение с повече газ и превъртат... Днес сефте и АБС ми се включи, наложи ми се да спра по-рязко. За мен тези гуми са от ЕКО-категорията. За моето каране определено не стават. Догодина живот и здраве ще търся други. А тези - в ОЛХ. Направо не зная ако изключа тракшън контрола, какво ще станеНе мога я вкарам у пътя таз мощнотия :)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта