Голф 2 ГТИ 16 волта ПЛ
- Kolqnov_Kalnik
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега Голфа е много хубав,пожелавам ти успех с продажбата.Но ще ми позволиш да напиша няколко думи,дано не ти прозвучат като заяждане.Първо германеца е доста практичен човек и едва ли ще сложи теглич само за да го има/предполагам знаеш,че дори накрайник на ауспуха да си сложил в Германия това е отразено в талона като изменение по автомобила и се таксува/.Второто за километрите.Тринадесет годишна кола/ако правилно съм прочел кога е внесена в БГ/ да дойде от Германия на 110-115к километра,значи на тази кола можеш да и искаш каквато и цена да си пожелаеш,ще си струва и последната стотинка.Казвам това защото мисля,че е по-лесно да види човек чудовището от Лох Нес отколкото 13 годишен Голф на 115к реални.
- drago_d
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ей гласувах с 3500 лв амааа маи 4500 е по добре
супер е само дето няма ел пакет амааа евала добра е 

angel.1 написа:Колега Голфа е много хубав,пожелавам ти успех с продажбата.Но ще ми позволиш да напиша няколко думи,дано не ти прозвучат като заяждане.Първо германеца е доста практичен човек и едва ли ще сложи теглич само за да го има/предполагам знаеш,че дори накрайник на ауспуха да си сложил в Германия това е отразено в талона като изменение по автомобила и се таксува/.Второто за километрите.Тринадесет годишна кола/ако правилно съм прочел кога е внесена в БГ/ да дойде от Германия на 110-115к километра,значи на тази кола можеш да и искаш каквато и цена да си пожелаеш,ще си струва и последната стотинка.Казвам това защото мисля,че е по-лесно да види човек чудовището от Лох Нес отколкото 13 годишен Голф на 115к реални.
Колега - по принцип си прав, но си има логично обяснение и за двете неща. Значи германеца е доста заможен човек и непрекъснато има по 3-4 коли, коя от коя по-хубави. Така че той си ги кара всичките по свое усмотрение. За него теглича не бил необходимост, а просто го е поръчал, защото голфа е каран през уикендите и човека го е поръчал за всеки случай, но каравана не е теглена с този голф, 100%. По въпроса за километрите - ами като имаш и караш 4 коли, какво повече да го коментирам. Едно е ежедневна кола, друго е кола само за уикенда, и в повечето случаи - като е хубаво времето, защото нали се сещаш че през зимата в снеговалежа ще се качиш в S-класата или в A8-цата, а не в голфа, дето както отбелязаха по-горе няма и АБС.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
kam_tod написа:За него теглича не бил необходимост, а просто го е поръчал, защото голфа е каран през уикендите и човека го е поръчал за всеки случай, но каравана не е теглена с този голф, 100%.
С това не съм съгласен. На такава кола да сложиш теглич само защото за 10 години може да ти се наложи 10 пъти да закачиш нещо въобще не ми се вярва. Вече какво е теглено и колко в дълго може дамо да се гадае. Може предишния собственик в събота и неделя да е ходил за риба и да е теглил лодка. Може каравана, и още куп работи но в никакъв случае не е "за всеки случай".
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”