Passat B5 1.6 1997 AHL - Смяна на климатроника към ръчно управление
Passat B5 1.6 1997 AHL - Смяна на климатроника към ръчно управление
Въпросния пасат вече го карам ежедневно 4 години и половина, доволен съм от колата. Обаче си обичам постоянно да си настройвам как да ми духа парното, съответно не харесвам климатроници, а колата заводски си е с климатроник. От известно време ми е хрумнала една (вероятно идиотска) идея да се смени климатроника и да се сложи ръчно управление на парното. Чел съм, че от ръчно към климатроник е доста трудно да стане, но не съм виждал друг да е опитал обратното. Не съм тръгнал да преправям колата, просто питам от любопитство. Свикнах си да си цъкам постоянно по климатроника и да го настройвам, но все гледам в него и се разсейвам от пътя, затова ми и хрумна идеята за промяната - като са ръчни въртящи се поне мога да ги въртя по усет без да гледам.
- McLane
- Автомобил: SeatToledo
- Двигател: AGN
Re: Passat B5 1.6 1997 AHL - Смяна на климатроника към ръчно управление
Лозе на баир копал ли си :) ?За да направиш такава промяна ти трябва контролен панел с врътки ,със всички жила и всички ръчно управляеми клапи,ще ти трябва и нова централна конзола .Какво си свикнал да цъкаш ,лятото го слагаш на 23 градуса и забравяш ,зимата на HI и не пипаш .Клапите да духат всички на предното стъкло и тва е .Кво има да ръчкаш :)
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Passat B5 1.6 1997 AHL - Смяна на климатроника към ръчно управление
Колега,ти сериозно ли?
От две години карам кола с климатик, която смени такава с климатроник.
Още псувам,нон стоп ръчкане по врътки.
От две години карам кола с климатик, която смени такава с климатроник.
Още псувам,нон стоп ръчкане по врътки.