kam_tod написа:..............

Winner25 написа:kam_tod написа:За него теглича не бил необходимост, а просто го е поръчал, защото голфа е каран през уикендите и човека го е поръчал за всеки случай, но каравана не е теглена с този голф, 100%.
С това не съм съгласен. На такава кола да сложиш теглич само защото за 10 години може да ти се наложи 10 пъти да закачиш нещо въобще не ми се вярва. Вече какво е теглено и колко в дълго може дамо да се гадае. Може предишния собственик в събота и неделя да е ходил за риба и да е теглил лодка. Може каравана, и още куп работи но в никакъв случае не е "за всеки случай".
Winner25 написа:kam_tod написа:За него теглича не бил необходимост, а просто го е поръчал, защото голфа е каран през уикендите и човека го е поръчал за всеки случай, но каравана не е теглена с този голф, 100%.
С това не съм съгласен. На такава кола да сложиш теглич само защото за 10 години може да ти се наложи 10 пъти да закачиш нещо въобще не ми се вярва. Вече какво е теглено и колко в дълго може дамо да се гадае. Може предишния собственик в събота и неделя да е ходил за риба и да е теглил лодка. Може каравана, и още куп работи но в никакъв случае не е "за всеки случай".
kam_tod написа:Май грешка направих, че я пуснах тая анкета във форум на разбирачи!
Щото един приятел ми каза: "ами ти какво очакваш да ти кажат, като са се наточили да го вземат, много ясно, че ще те омайват, че не струва еди-какви-си пари, да не са луди?".
Както и да е. Може и да е прав, може и ад не е. Ще видим.
kam_tod написа:Май грешка направих, че я пуснах тая анкета във форум на разбирачи!
Щото един приятел ми каза: "ами ти какво очакваш да ти кажат, като са се наточили да го вземат, много ясно, че ще те омайват, че не струва еди-какви-си пари, да не са луди?".
Както и да е. Може и да е прав, може и ад не е. Ще видим.
колега извинявам ти се но нека да ти обясня нешто неискам да се заяждам просто споделям ,така не ми е нужно да познавам собственика просто загледаи се вьв волана за да стане толкова гладаг тоест да се изтарка толкова тряа бая километри да е навартял и аз ли сам тап ама вьв магазина маи екстра като тегли4 не саштествува или поне аз не сам 4увал някои да си купе ГТИ сас тегли4 от магазина незнам немооа си представя някоя яка тупалка да излиза сас тегли4 от магазина некои ЦЛС / СЛР мноо яко сас тегли4 и каравана по аутобана сас 260 и пак ти се извинявам голфа е яката раота:))) ХУБАВ Е СПОР НЯМАkam_tod написа:Колата е абсолютно сток! Както я гледате така е излязла от VW, заедно с теглича. Никога не е теглила каравани. Колегата дето се изказа за километража, не му прави чест да пише глупости, след като нито познава колата, нито собственика й.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: nikolay_ss и 48 госта