антенен усилвател
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
антенен усилвател
антенен усилвател къде да го тарся при ролужение че мойта антена е в калника 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мойто Голфе имаше усилвател на антената,приличаше на малка метална кутийка с букса за антенен кабел,антенен кабел от него+букса за радиото и едно кабелче за захранването.Намираше се на 20 см от радиото,при дугите кабеляци.Като ми сложиха новото радио,ми го махнаха и сега е някъде в гаража.Ако го намеря ще ти го снимам.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Моят антене усилвател също беше една малка метална кутиика (с размери около 10см на 5см и 2 дебела).Нмираше се в непосредствена близост до самата антена.Има един друг тип антени които са си направо едно цяло с антенния усилвател (обикновенно италианците си ги лепят по стъклата отпред).
Много е възможно и да нямаш антенен усилвател ако антената ти е по-добра (моята на пасат-а е отзад в задното стъкло и затова се налага да има и усилвател а по принцип тези с телескопичната антена на калника мисля че нямат).
Успех!
Много е възможно и да нямаш антенен усилвател ако антената ти е по-добра (моята на пасат-а е отзад в задното стъкло и затова се налага да има и усилвател а по принцип тези с телескопичната антена на калника мисля че нямат).
Успех!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”