Досаден проблем със спирачките Б5 1.8 ADR - вдигнах ръце
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Досаден проблем със спирачките Б5 1.8 ADR - вдигнах ръце
Колега послушай zfa159.Маркуче е проблема.
Здравеите,
изчетох доста публикации тук понеже имам същия проблем и
. Пасат Б5, пердно ляво колело задържа /никога колата не е спирала напълно, започна с леко награяване на джантата а сега е силно/.
Първо преди да прочета тук смених апарата. Промяна никаква. След това порових из форумите и открих обясненито написано в този пост. Механикът ми смени маркуча и тръбичката от АБС-а до апарата/доста спирачна теност беше източена/. Промяна никаква. Наблюдавам задно дясно колело и не виждам признаци на задържане, няма и никакво нагряване което изклюва проблем с помпата. Износванети на накладките на двете задни колела е еднакво.
Остана да е АБС-а .....
Малко повече информация как да се почисти АБС-а или други предложения какъв може да е проблема?
изчетох доста публикации тук понеже имам същия проблем и

Първо преди да прочета тук смених апарата. Промяна никаква. След това порових из форумите и открих обясненито написано в този пост. Механикът ми смени маркуча и тръбичката от АБС-а до апарата/доста спирачна теност беше източена/. Промяна никаква. Наблюдавам задно дясно колело и не виждам признаци на задържане, няма и никакво нагряване което изклюва проблем с помпата. Износванети на накладките на двете задни колела е еднакво.
Остана да е АБС-а .....
Малко повече информация как да се почисти АБС-а или други предложения какъв може да е проблема?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Към днешна дата май не са толкова скъпи АБС блоковете 2-ра злоупотреба. Общо взето, както колегата zfa е написал - като отвиеш пробката на това колело, ако има налягане - или е маркуча, или ABS блока задържа нялягане към това колело.