VW GOLF 4 1,9tdi 116 не иска да върви както трябва няма я тази мощ както преди
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW GOLF 4 1,9tdi 116 не иска да върви както трябва няма я тази мощ както преди
Здравейте имам проблем с колата . Както казах 116 коня е голфът , проблемът е ,че колата не иска да върви както трябва няма я тази мощ както преди , като мине 2400-2500 оборота се чува едно много странно все едно вие нещо ... Не знам нещо може да е запушено или ...
-
- Автомобил: АУДИ А4 Б6
- Двигател: AVF
Re: VW GOLF 4 1,9tdi 116 не иска да върви както трябва няма я тази мощ както преди
Много постно си обяснил проблема,не върви като преди над 2500 вие.Обясни по подробно тука не сме гадатели обясни симптомите.Как набира добре и изведнъж бам умира или си е мъртва през цялото набиране.Диагностика правена ли е в движение,грешки има ли улесни ни малко,може да са много неща като започнем от дебитомер да минем през вакуми и разбит щуцера на тандем помпа докато стигнем до виене което може да е от издъхваща турбина , зацапана геометрия или пробит кулер или турбо път.Обясни по обстойно изведнъж ли стана така или преди си е вървяла.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Re: VW GOLF 4 1,9tdi 116 не иска да върви както трябва няма я тази мощ както преди
Гърмяла ми е турбина, да - вие до последно, но колата си върви добре /само пушеците са в повече/. Спуканият кулер по-скоро съска, но може и да свирука леко /в зависимост от размера на дупката/. Разлика в мощноста
. Имах спукана връзка преди кулера на Бората преди години и тогава съскането беше здраво и колата определено беше леко по-тромава.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е от сега от 1-2 месеца е така и постоянно няма мощ не е изведнъж да сецне турбината и турбо пътищата не са със сигурност нито дебитомер кулера е нов не мисля че е и от него .
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
малките маркучета за вакумното управление на турбината прегалал ли си
Върни се в “Дизелови агрегати”