Браво,супер е джетата.Единственото ,което не ми харесва е зареждачката за газ отзад. Ако и измислиш някакъв ОЕМ накрайник на гърнето,например от пасат Б3 или цяло крайно оем гърне също ще придаде добра визия. Иначе и аз карам с такова окачване и за евридей е супер.
Мен също много ме дразни зареждачката бояджията се направи на разсеян и не иска да я премести за това си остана там генерацията я загледах че е в доста лошо състояние ще иска средно и крайно гърне и мисля да пробвам да си сложа от голф 2 гти двуцефка
Взимаш си от Толедо тди(примерно)с двете тръби, пасва на куките на джетата и си преправяш накрайниците с каквито ти е кеф, малко по късо е от толедото.
Митак, само знам, че има. Ауспухчията ми беше обещал да ми сложи такова, като ми сменя генерацията лани, ама... Така и не разбрах - нямало на склад или нещо такова. От 2.0 мисля, че пак е с две тръби отзад. Предполагам, че ще трябва малко да се пипне, че да стане като истинското.
И така да разкажем малко какво се случва с джетозавъра претърпяхме леко птп но имахме късмет че роговете не мръднаха минахме само с детайли като преден капак броня маска решетка воден радиатор и едната греда където лягат радиаторите за късмет климатичния е здрав Събрахме набързо части и я наредихме с помоща на приятели набързо
След това отиде за боя на преден капак и броня но в последсвтие се направи и гти пакета защото беше в ужасно състояние свали се подготви се за боя мина и през пластмасова заварка че по предните имаше малко забележки и по праговете също