Как да не ми крадат мигачите и халогените?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Как да не ми крадат мигачите и халогените?
Мамка им крадлива, свили са ми през нощта предните мигачи с халогените, алармата въобще не се е обадила.. Сега ще си сложа нови, някои има ли идея или предложение как да се захванат така 4е краденето им да не става толкова лесно и бързо, та ако някои се опита да се поозори и поне да се включи алармата белким успея да гръмна поне един през терасата...

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Пробвай да ги хванеш със свински опашки. Нужен ти е само канал, за да не залягаш под колата. Има къде да ги хванеш. Отвън не си личи. Иначе вариантите с нитовете стават, ама е грозно и ако някога закъсаш на път, ми е чудно какво ще правиш за да махнеш халогена и да сложиш куката. Ако използваш свински опашки и ако ти си ги слагал, при авария е достатъчно само да бръкнеш под бронята и да срежеш там където само ти си знаеш. Дори няма смисъл да гледаш.
Варианти много. Ти избираш.
Andrian_VT написа:Пробвай да ги хванеш със свински опашки. Нужен ти е само канал, за да не залягаш под колата. Има къде да ги хванеш. Отвън не си личи. Иначе вариантите с нитовете стават, ама е грозно и ако някога закъсаш на път, ми е чудно какво ще правиш за да махнеш халогена и да сложиш куката. Ако използваш свински опашки и ако ти си ги слагал, при авария е достатъчно само да бръкнеш под бронята и да срежеш там където само ти си знаеш. Дори няма смисъл да гледаш.
това е най-добрия варянт.също може да драснеш 1 лс на колегата дашо.той ги беше закрепил с силикон и като трябваше да ги свалим за да ги приснем беше зор
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Tishku написа:Така.....![]()
Той колегата явно няма намерение да закъсва.
А по тема та идва ми една идея нищо че не карам 3ка сложете под блендата бутон вързан със бутона на капака,така когато ко..... мръсно
.
П.С. бутончето трябва да е херметизирано, и не прекалено чувствително да не създава ядове
Мисля че по този начин няма повече да ви крадат халогените.А може и да вържете блендата като я дръпне и алармата писне да не може да си тръгне с нея гадът
Дано съм ви помогнал с моята идея.
Последна промяна от znainainai на Пет 16 мар 2007 20:01, променено общо 1 път.