Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 29 сеп 2022 9:38
ай ай ай ай ай , недей и аз преди месец мислех да махам моя пасат заради "непреодолим проблем" , който преодолях по най-баналния начин , имах едно тупкане и виене, и почнах от далече с лагер главина, каре, втора лагер главина, две джанти , а се оказа една гума , в която се кълняха всички че си е ок, докато комшия я погали "пред блока" и се хвана на бас с мен, че ако я махна и сложа някоя от зимните ще се оправи и вече пак си обичам колата :)
Та за обявата, няма какво много да се каже, и моя пасат беше постен ама тоя па хептем... цената ... пфффф брат айде нема нужда, колко коли след 2015 ми излизат до 25 хил , ти ще дадеш 30 за пасат , който реално не струва повече от 20 по мои сметки...
За твоите непреодолими проблеми мога само да дам някои идеи , рамките на вратите на всяка кола подлежат на грубянски реглаж , коментирахме го в темата на Ник Никишето , за голф 2-ката, накратко свистенето над вратите се лекува с малко повече грубост , но ефекта е уау, сваля се стъкло до долу, запира се дървено трупче, гумен чук или нещо което да не нарани вратата и насрещника на бравата , целта е да може вратата да опре в него , но да не позволява да легне на уплътненията си, след това с ръце се притиска на тласъци горния заден край на рамката на вратата, с което се прибира самия ъгъл навътре , рамката е много здрава и иска доста сериозен натиск , с ръце може и двама души да натискате, правите 1-2 тласъка, затваряте пробно вратата без трупчето, пак тласъци с тръпче и пак затваряте без него докато ръба се прибере и леко притисне горните външни уплътнения към рамката на вратата, но все пак вратата се затваря леко. Може да се приложи на всички врати , които имат нужда.
За седалката има автомобили на части, има различни салони, има тапицери, които могат да коригират дунапрена с отнемане или добавяне, дори смяна на същия.
Регенерациите, миии и при мен са всяка седмица и много хора ги лекуват с стар софт, мен лично не ми пречат, писал съм много и за това дори смятам, че по-честите регенерации имат и плюсове, но да не се отклонявам, че и без това стана много дълго и не знам доколко лесно за разбиране. Та накратно на В8 няма ли схема с по-стар софт и разреждане на регенерациите ?
Това с окачването малко ми се струва пресилено, но си признавам, че В8 не съм карал, нещо полиуретанови, плътни тампони, по-ниски гуми и по-голям цолаж, всъщност какво значи кашкавалено че се люлее ли ?