Взех, решение да продам моят VW Touran II 1.6 TDI и да закупя, VW Touran до 2010г. , но бензинов и да му монтирам газов инжекцион. Проблема, който изниква при мен когато гледам снимки в интернет е че няма как да съвместя използването и на 7-те седалки и да се монтира газов инжекцион. Моля, кажете има ли как да се монтира така с примери инжекциона, че да се използват и последният ред седалки напълно( да се свалят и вдигат при нужда).
А отностно решението не знам дали е правилно, но близо 2 години и много сервизи в София, не може да се открие проблема ми свързан с турбото и защо само и единствено на дълъг път, колата влиза в авариен режим ( когато си поиска съвсем на случаен принцип) и губи мощност. Писна ми да стискам палци да не се наложи да спирам и да рестартирам компютъра по време на път поне 1-2 ако не и повече пъти. А и за цената на дизела не ми се коментира :D
П.С: Ако някой е има все пак сходен проблем мога да изпратя снимка на грешката за 2ве години и куп сервизи това ми остана за спомен освен не малкото касови бележки

Благодаря предварително!