мнение за избор на джанти
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
shenko, лично на мен най-много ми харесват No.1
dobrinb, верно си голям оптимист - при сегашните темпове на развитие, нов модел Pаssat излиза средно на 5 години да речем. Значи след има-няма 100 години ще излязат 24 и 25. Е, нищо лошо няма - нека да ги доживееш, пожелавам ти го от сърце (и не само да доживееш да ги видиш, ами и да караш). А пък за сина - ами какъвто си го създадеш и отгледаш. Аз например имах голямото желание вече покойният ми баща да не се мъчи с Б3 комби, ами да му купя едно чисто ново Caddy Life (доста ги позаглеждах), ама ...

dobrinb написа::офф пожелавам навсеки такъв син. Например след години, моя да ми каже - аз си купувам Пасат 25, ето ти на тебе 24-та
dobrinb, верно си голям оптимист - при сегашните темпове на развитие, нов модел Pаssat излиза средно на 5 години да речем. Значи след има-няма 100 години ще излязат 24 и 25. Е, нищо лошо няма - нека да ги доживееш, пожелавам ти го от сърце (и не само да доживееш да ги видиш, ами и да караш). А пък за сина - ами какъвто си го създадеш и отгледаш. Аз например имах голямото желание вече покойният ми баща да не се мъчи с Б3 комби, ами да му купя едно чисто ново Caddy Life (доста ги позаглеждах), ама ...
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам някои неща и след малко чудене залагам на номер 1 защото:
Първо са по изчистени като модел и когато ги сложиш това ще се открои вместо примерно няколко бочета по джантите и мръсотията наслагваща се по тях от мръсните пътища.
2.Пасата е тежък и 7 спици поемат повече натоварване от 5 и шанса да ги кривиш е по-малък.Номер три е добро рещение но за по-голям цолаж .
Нека подчертая че това мнение е лично мое и не държа да се споделя от никой.
.Колега желая ти да претеглиш добре вариантите и да си избереш тези които са ти на сърце.
Първо са по изчистени като модел и когато ги сложиш това ще се открои вместо примерно няколко бочета по джантите и мръсотията наслагваща се по тях от мръсните пътища.
2.Пасата е тежък и 7 спици поемат повече натоварване от 5 и шанса да ги кривиш е по-малък.Номер три е добро рещение но за по-голям цолаж .
Нека подчертая че това мнение е лично мое и не държа да се споделя от никой.

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Мисля, че успях да снимам на един съсед Б5 комби, и ако не се лъжа е с джанти No 1 - преценявай как стоят (мисля, че ги търсеше за Б5.5 - няма голяма разлика с Б5; е, комби е, ама също мисля не оказва влияние за стойката на джантите). Извинявам се за по-лошото качество на първите 3 снимки - от GSM-a са, а той толкова си може.
Четвъртата е с фотоапарата, ама бързах много.

Четвъртата е с фотоапарата, ама бързах много.