Мнението няма общо с темата и не дава никаква информация за "най-добрата лятна гума". Получаваш предупреждение!

group® написа:hooligan_sk написа:биха били точно Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
Супер доволен съм от избора!
Все се стремя да хвана слабостите на гуми, които купувам, но тук нямам какво да кажа.
Вече ги тествах доста обстойно - сухо, мокро, песъчлив път, завои (имам си няколко специални, на които тествам), спиране.
+ супер комфортна
Като трябва да отбележа, че тази кола не съм я карал с много гуми - зимни и еко контакта, с който дойде. Разликата с еко е фрапиращо голяма! Не мога да сравня с друго.
Публикувано: Пет май 29, 2020 8:35 pm
Кайзен написа:Кайзен написа:Аз избрах Bridgestone Turanza T005. Не мога да дам някакви релевантни отзиви, защото пландемията и командировките не ми позволиха да навъртя поне 10 000км с тях.
Вече 20 000km с тях и според мен са добър избор. Август '21 пътувах в порой по немските магистрали и не съм усещал нестабилност, като аквапланинг се е усещал само при преминаване на една от гумите през насъбрала се вода. С около 100-110км/ч в лявата лента се чувствах по-безопасно спрямо трафика в пълната дясна лента.
Екстремни спирания не съм имал. Поведението и обратната връзка на сух/мокър асфалт е идеално за мен и моя стил на шофиране.
group® написа:Сега съм в дилема каква да е следващата ми гума.
Мисля да влезна в размера си - 245/45/18.
Според тестовете топ гума е Конти премиум контакт. Към Конти съм негативно настроен и не знам ...
Smeagol написа: Лично аз, стига да мога да си го позволя, бил избирал между тези две:
...
stefan4o написа:Стига бре, СУВ гума...вземи си някакви нормални.
stefan4o написа:Аз съм сигурен, че са шумни.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: dentun, Google [Bot], pietrokaja и 23 госта