Някой има ли информация
Промени в КАТ отностно двигатели ?
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Промени в КАТ отностно двигатели ?
Има ли някой идея дали е въведено или ще се въвежда това двигателя да се води консуматив ? Както е Германия , няма номера на двигателите на отчет в тяхната система ...
Някой има ли информация

Някой има ли информация
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Re: Промени в КАТ отностно двигатели ?
alpine написа:Има ли някой идея дали е въведено или ще се въвежда това двигателя да се води консуматив ? Както е Германия , няма номера на двигателите на отчет в тяхната система ...
Някой има ли информация![]()
![]()
![]()
![]()
Това положително или отрицателно е ?
Аз, незнам защо го смятам за негатив
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Промени в КАТ отностно двигатели ?
alpine написа:Има ли някой идея дали е въведено или ще се въвежда това двигателя да се води консуматив ? Както е Германия , няма номера на двигателите на отчет в тяхната система ...
Някой има ли информация![]()
![]()
![]()
![]()
Че твоят мотор има ли номер ??? При мен на EZ ката 87г. нямаше номер -при регистрацията ми и им изкарах ангелите , но така си беше - без номер. За капак после вместо да правя ремонт купих цял мотор и пак без номер -така си е по митническа декларация
Нямаш проблем да си купишот морга или човек двигател , но трябва да има документ - митническа декларация и фактура или продажба с нотариална заверка по талон.
Сменяш двигателя и в КАТ за сверка . Срещу изрядни документи не могат да ритат.
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ся ще стане шоу като се блъснат КАТ със Застрахователните компаний!!!!
Едниния по документи 1.3 по другите документи 2.5
Аз като сменях номера искаха да рекат че Джипа ми бил краден щото разбираш ли нямал номер на двигателя..... от 100 кладенеца вода носиха, накрая им показах документ от Крайслер (на сайт-а им го пише) че тези коли се произвеждат без номера на двигателите..... КАТ, кво да се прави
Едниния по документи 1.3 по другите документи 2.5
Аз като сменях номера искаха да рекат че Джипа ми бил краден щото разбираш ли нямал номер на двигателя..... от 100 кладенеца вода носиха, накрая им показах документ от Крайслер (на сайт-а им го пише) че тези коли се произвеждат без номера на двигателите..... КАТ, кво да се прави
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”