чел съм из нета ,че я отключват сваляйки корите както е затворена ама не съм пробвал става ли

Сега ще чакам, моторчето да захапе. 
paaco написа:Колега първо пробвай с копчето на вратата. Цъкай няколко пъти докато се отвори. Запали и двигателя да работи. При мен така се отвори. Ако отвори колегата по горе ти е казал махай буксите и сменяй бравата вече са евтини. Ако не отвори става сложно но не невъзможно. Сваля се всичко както е затворена. Има достъп до всички крепежи споко. Имаше даже тема за този въпрос.
, но го дава когато си поиска. А при мен се бяха причупили проводничетата за управление на бравата и второто за отваряне на задното стъкло от предната врата, веднага след буксата, и шумът от моторчето и помръдването на чопа бяха изчезнали. Сега ги снадих и се върнах на вашите симптоми. Стъклото се отваря и затваря, а бравата е както вие я описвате.
само да похваля едно момче казва се Милен от Аксаково след общината, има телевизори от пред.Много е точен цял след обед си игра с задна лява врата на пасат б 5.5 трима ми отказаха за ремонта,а той се нае и ми е оправи.
и аз имам същия проблем, но с предна дясна врата. не се отваря по никакъв начин.Vasil 555 написа:По този начин може да отключите вратата ако тя не може да се отключи само трябва да стигнете до буксата на която се подава с акумулатор според изискванията за отключване и заключване съответните полюси също е начин да проверите дали Машинката работи Възможно е да е от кабели ако не е от машинката
и даже и искра не изкача като подам + и -
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта