Отлепи ми се средното огледало, Лепило - какво?
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отлепи ми се средното огледало, Лепило - какво?
Здравейте колеги,днеска ми се отлепи централното огледало от предното стъкло .Какво лепило да използвам ?
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Отлепи ми се средното огледало, Лепило - какво?
Stenly написа:Здравейте колеги,днеска ми се отлепи централното огледало от предното стъкло .Какво лепило да използвам ?
На битака МАЛАШЕВЦИ предлагат специален КИТ за лепене на огледало , около 2-3 лева , предполагам че е като ПОКСИПОЛ
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лоши новини.В Кобра ми казаха днеска че и да се залепи има опасност да се спука стъклото от там където е било огледалото тоест щом с него се е отлепила и люспа,значи стъклото на това място е изтънено доста и лесно може да тръгне да се пука. Тъй че друго стъкло ще търся. Случайно някой ако има здраво да продава ?
Снощи един пишман шофьор от службата като давал назад се изпращял в едно ремарке и любимата ми корса/служ/ ся е със счупено стъкло и изкривена задна врата.Армеец -писах ,че така съм я намерил така сътринта на паркинга. Ако искаш да дойда да те почерпя с една тухла.
А ако не,2 кинта струва лепенка за огледало, другия вариянт е двойно лепнещо тиксо на Вюрт мамата си еб***,няма разлепяне.
А ако не,2 кинта струва лепенка за огледало, другия вариянт е двойно лепнещо тиксо на Вюрт мамата си еб***,няма разлепяне.