дебитомер
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дебитомер
Интересува ме някои дали знае дали трябжа да има клапан за налягането на бензина преди дебитомера на двигател 9а на пасат 2.0 16v 93г. дебитомера няма по него никакви датчици и клапани.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: дебитомер
arhi написа:Интересува ме някои дали знае дали трябжа да има клапан за налягането на бензина преди дебитомера на двигател 9а на пасат 2.0 16v 93г. дебитомера няма по него никакви датчици и клапани.
Не съм го раглеждал този дебитомер, но ако е като на Пасат 1,8 и 2,0л пълни инжекции , 8 клапанови няма никакъв клапан- дебела кутия около 4 см ,около 15 см на 12 см с неправилна форма.
И е нелогично да има клапан на бензина преди дебитомера. Той е за измерване на к-вото постъпващ въздух . Бензина постъпва или в рейката с 4 те инжекции или в моноинжекцията.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дебитомер
kris11 написа:arhi написа:Интересува ме някои дали знае дали трябжа да има клапан за налягането на бензина преди дебитомера на двигател 9а на пасат 2.0 16v 93г. дебитомера няма по него никакви датчици и клапани.
Не съм го раглеждал този дебитомер, но ако е като на Пасат 1,8 и 2,0л пълни инжекции , 8 клапанови няма никакъв клапан- дебела кутия около 4 см ,около 15 см на 12 см с неправилна форма.
И е нелогично да има клапан на бензина преди дебитомера. Той е за измерване на к-вото постъпващ въздух . Бензина постъпва или в рейката с 4 те инжекции или в моноинжекцията.
Мисля, че става дума за механична инжекция

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”