Некоректни автокъщи!
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректни автокъщи!
Колега,
Как може сам доброволно да си дадеш парите на човек както ти сам казваш се държи арогантно и нагло. Това е просто абсурдно. Казваш му право в очите, че се е объркал яко с това отношение към човек с пари в джоба и газ към следващата обява/кола.
За съжаление все още се намират такива завършени отрепки да лъжат хората.
Как може сам доброволно да си дадеш парите на човек както ти сам казваш се държи арогантно и нагло. Това е просто абсурдно. Казваш му право в очите, че се е объркал яко с това отношение към човек с пари в джоба и газ към следващата обява/кола.
За съжаление все още се намират такива завършени отрепки да лъжат хората.
наглостта в българия е безкрайна. Така бях викал един електро техник да монтира два контакта. След като стегна мазилката, се оказа че няма ток(объркал кабелите)Дойде и го оправи и мърмореше, че нямало да дойде пак. Аз бу казах на висок глас, че няма и да го извикам повече. На което той се озъби да не съм го учел как да работи по автокъщите още по нагли и прости съм срещал
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!Мнения за "DS Garage" Елин Пелин?Почти всичките им автомобили идват на 199 000км.Хвалят се,че продават най-много Пасати(B8),следя ги от около 2мес.,продават доста Пасатчета...
Гледам, че вървят около 30 хиляди. Ако ще даваш толкова пари за кола, по-добре се насочи към DasWeltAuto платформата, там поне километрите са проверени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бюджета ми е ограничен до 32000лв.Това,което търся като екстри,в DasWelt го надхвърля(за съжаление).Като цяло,избор на автомобил от България май е "мисията невъзможна"...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца са измамници
Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца със собственик Пламен (Пандо) са измамници. Купих си от тях втора употреба Ауди Q7 за 20 000лв и в момента ми се налага да дам още 10 000лв за да го ремонтирам. Когато го купувах бях изрично уверен, че колата е съвсем здрава.
Стойте далеч.
Л.Н
Стойте далеч.
Л.Н
-
- Автомобил: Kia Ceed x-ecutive
- Двигател: 1600 126 hp 2010 year
10 к лева не са малко пари за ремонт ... Какво му е за ремонт на Ауди то ,ако не е тайна?
- fur1ous
- Автомобил:
- Двигател: CFMA
Само като видя "Враца" че пише и ми е достатъчно
-
- Автомобил: cc
- Двигател:
Аз като видя, че автоджамбаза казал, че "всичко по колата е топ" и ми е достатъчно :D
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Може ли мнение за автокъща 7cars.BG?Интересуваме как стои въпроса с услугата която предлагат,именно докарване на кола от Германия?Доволни,недоволни?Благодаря!
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Българинът ще бъде доволен, когато спре да мисли, че само той е тарикат. Купувачите искат да са тарикати, ако може да е ново, без забележки и на малко километри. Видиш ли ти, колата да е за малко пари и да е топ.
Няма как да стане. Кола с история и на малко км си струва пари, обикновенно 2 пъти над пазарната и тук и там.
Никой не харизва кола на малко км, примерно 100-150 до 200, на Ганьо да се седне за 3к у лева и да се вози.
Каквото има по къщите на хората/дворовете/ и по арабските автокъщи, това се товари. Като искаме кола с история ще си платиме 2-3 пъти отгоре и няма да ревем.
Защото има автокъщи, които ти дават 1 година гаранция, не защото са балами, а защото се продават коли ъ сервизна история. Разбира се винаги има доза късмет, нови коли се чупят, техника е все пак, пък какво остава за новия стар внос на 3-5-7-10 години и повече.
Няма как да стане. Кола с история и на малко км си струва пари, обикновенно 2 пъти над пазарната и тук и там.
Никой не харизва кола на малко км, примерно 100-150 до 200, на Ганьо да се седне за 3к у лева и да се вози.
Каквото има по къщите на хората/дворовете/ и по арабските автокъщи, това се товари. Като искаме кола с история ще си платиме 2-3 пъти отгоре и няма да ревем.
Защото има автокъщи, които ти дават 1 година гаранция, не защото са балами, а защото се продават коли ъ сервизна история. Разбира се винаги има доза късмет, нови коли се чупят, техника е все пак, пък какво остава за новия стар внос на 3-5-7-10 години и повече.
-
- Автомобил: Kia Ceed x-ecutive
- Двигател: 1600 126 hp 2010 year
Това ,че Българинът се мисли за тарикат си е вярно... но и чужденците не са много по- различни ! Всеки си търси нещо по запазено , на малко километри и на сгодна цена. Няма драма в това . Драмата е ,че у нас държавата не се занимава с нелоялните търговски практики , които се коментират в тази тема.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
последните 2 мнения нямат общо с темата, която е за КОНКРЕТНИ автокъщи, а не за общи приказки
- VeselinTsonev
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: 2000 TDI DSG
PROJECT_25 написа:Здравейте!Мнения за "DS Garage" Елин Пелин?Почти всичките им автомобили идват на 199 000км.Хвалят се,че продават най-много Пасати(B8),следя ги от около 2мес.,продават доста Пасатчета...
Само като видиш, как всички коли са на 199 000км и заповам да им имам пълно доверие!!
Внимавайте с автокъща RUNA LTD Руна Дупница!!!
Докато разговаряхме с Крис (един от собствениците) по телефона, всичко беше супер. Изпрати клип на колата Toyota RAV4 2016г., намали от цената и ни увери, че колата няма никакви забележки!
Пътувахме по 400 км в посока и отидохме в автокъщата, подготвени да купим колата на уговорената цена.
След като по телефона ми беше разказал, как преди няколко дни е ходил на 200-300 км да си купи фар и като го е видял е изглеждал, цитирам - “все едно е изтърван от осмия етаж”, чудел се, как може хората да не казват за състоянието на нещата, които продават?!
Още отначало забелязахме, че предното стъкло на колата е спукано! Когато му казахме, каза, че не го е видял… извинете Вие да не работите в съседната автокъща, че не сте го видяли?! Добре че джантите с които беше на снимките си бяха на колата, че иначе можеше и да каже, че не е забелязал че са други! После отбеляза, че сигурно са го лепили, при положение, че беше очевадно, че не са и няма как да се залепи. И накрая каза, че не е сигурен дали са го правили. Какво ми пречело да съм си карал колата така?! След като разбра, че ми пречи, продължи убеждавайки ме, че едно стъкло го сменят за 500 лв. Само където не знаеше, че преди една седмица взехме една Toyota Corolla, която беше в Toyota за смяна на предно стъкло и фактурата беше точно 1800 лв.
Като видя, че сме информирани и няма как да ни заблуди със автоджамбазките си обяснения, рязко загуби интерес. Поведението му стана инфантилно и явно показваше досада. Почти през цялото време си стоеше на масата и си цъкаше в телефона. Все едно аз трябва да ходя да му се моля да му дам 40 000 лв.
Наистина колата ни хареса, предполагам, че е на реални километри и ако нямаше проблем със стъклото беше точно това което търсим.
При предложение от моя страна или да свали цената с още 1 000 лв, за да покрие поне половината от новото стъкло, или да оправи стъклото и ще вземем колата, Крис ми каза, че сме се били подигравали. Това го казва човекът, разходил ни 800 км, без да ни каже за състоянието на колата. Държа да отбележа, че никъде по снимките не се вижда, че предното стъкло е спукано! Според мен, е премахнато с програма, тъй като обстойно ги разгледах след това.
Като искаш да продадеш нещо казваш какъв му е проблема, каква му е цената и всеки сам си преценява, дали е за него или не.
Докато разговаряхме с Крис (един от собствениците) по телефона, всичко беше супер. Изпрати клип на колата Toyota RAV4 2016г., намали от цената и ни увери, че колата няма никакви забележки!
Пътувахме по 400 км в посока и отидохме в автокъщата, подготвени да купим колата на уговорената цена.
След като по телефона ми беше разказал, как преди няколко дни е ходил на 200-300 км да си купи фар и като го е видял е изглеждал, цитирам - “все едно е изтърван от осмия етаж”, чудел се, как може хората да не казват за състоянието на нещата, които продават?!
Още отначало забелязахме, че предното стъкло на колата е спукано! Когато му казахме, каза, че не го е видял… извинете Вие да не работите в съседната автокъща, че не сте го видяли?! Добре че джантите с които беше на снимките си бяха на колата, че иначе можеше и да каже, че не е забелязал че са други! После отбеляза, че сигурно са го лепили, при положение, че беше очевадно, че не са и няма как да се залепи. И накрая каза, че не е сигурен дали са го правили. Какво ми пречело да съм си карал колата така?! След като разбра, че ми пречи, продължи убеждавайки ме, че едно стъкло го сменят за 500 лв. Само където не знаеше, че преди една седмица взехме една Toyota Corolla, която беше в Toyota за смяна на предно стъкло и фактурата беше точно 1800 лв.
Като видя, че сме информирани и няма как да ни заблуди със автоджамбазките си обяснения, рязко загуби интерес. Поведението му стана инфантилно и явно показваше досада. Почти през цялото време си стоеше на масата и си цъкаше в телефона. Все едно аз трябва да ходя да му се моля да му дам 40 000 лв.
Наистина колата ни хареса, предполагам, че е на реални километри и ако нямаше проблем със стъклото беше точно това което търсим.
При предложение от моя страна или да свали цената с още 1 000 лв, за да покрие поне половината от новото стъкло, или да оправи стъклото и ще вземем колата, Крис ми каза, че сме се били подигравали. Това го казва човекът, разходил ни 800 км, без да ни каже за състоянието на колата. Държа да отбележа, че никъде по снимките не се вижда, че предното стъкло е спукано! Според мен, е премахнато с програма, тъй като обстойно ги разгледах след това.
Като искаш да продадеш нещо казваш какъв му е проблема, каква му е цената и всеки сам си преценява, дали е за него или не.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”