кабелите за свещите - яко ментаци
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
reinhard написа:Е аз като купих колата кабелите бяха Бош ама лулите по едно време така се разтракаха звука напомняше на дизели.........смяна
Аз се чудя на тая фирма какво чака а не си наеме детективи да открият откъде идват ментаците дето компрометират фирмата до такава степен,че вече за каквото ида кажеш че е BOSCH веднага подскачаш,че най-вероятно е ментак!
Това е страшен разил за тая фирма
Хей Бошовци..ако четете форума вземайте мерки ейййййййййй!
Ще останете гладни!Гладно не се стои!
Последна промяна от joker на Вто 13 мар 2007 13:01, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кви са тия цени дето вадите бре.
Оргинални кабели, даже и щампа VW Audi си имат, до Гърция се купуват за 50, 60 лева МАХ.
Тука некви 120 чета ... 130 ... за некви Бошове при това
А иначе колегата с тия полските му предлагам да си ги смени скоро ако не иска да остава на път като им се изпочупат буксите. Щото ми се е случвало с такива. 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
reinhard написа:На мен се опитаха да пробутат някакви "американски" дето не мога да се сетя как се казваха даже.Като на тях беше посочено че са за двигател 1.6 на цена 116 лв.Ебати и търговците има
Ей затуй е тоз форум!!!!Ние да е..м мамата на търговците,а не те да е..т нашата мама .....колкото и трудно да е това!!!
Вън търговците от храма....е казал Иисус!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
black` написа:Кви са тия цени дето вадите бре.Оргинални кабели, даже и щампа VW Audi си имат, до Гърция се купуват за 50, 60 лева МАХ.
![]()
Тука некви 120 чета ... 130 ... за некви Бошове при това
![]()
А иначе колегата с тия полските му предлагам да си ги смени скоро ако не иска да остава на път като им се изпочупат буксите. Щото ми се е случвало с такива.
Еми тука за съжаление толкова им искат. Влез в някой магазин ако ти е на път и питай за БЕРУ или БОШ да видиш колко ще ти кажат.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”