турбо на голф 3 TD не бачка
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Stivi написа:joro_kem написа:ейййй! а представяте ли си ако тва турбо бачкаше???
Направо не ми се мисли.....Това на Божурище ще ги попилее...
Ти си представи ПД 131 коня с чип -280 с осем човека

- vlado_88
- Автомобил: Golf 4 AGU
- Двигател: AGU
- Контакти:
мом4ета аз подкрепиам 4овека защото и моиа дизел с 5 4овека направи 190км/h километража си ми е савсем верен
Ако искате ми верваите на 400метра на голф 2 1.8 GTI 115k.c го разбих
ако искате питаите за един 4ервен голф дизел от благоевград да видите какво ще ви кажат.
нискам да се хвалия или надувам ами просто давам сравнение

ако искате питаите за един 4ервен голф дизел от благоевград да видите какво ще ви кажат.

нискам да се хвалия или надувам ами просто давам сравнение

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Требе раздел.. коктейли и мечти..
Как ги праите тез скорости.. че требе да пипнем Зрънчо..
Мамка му оня ден един АБФ само 1 кола му взех..... и нещо на 210 се усеща едно такова приглъхване.. до към 215... после до 260.. всичко си е нормално..
ма повече не смеех, че бяхме 5 човека в колата
па и не ми се включваше 3 та.... че съединителя ми нещо...
па и кулера кат ми е свален за през зимата
май нещата отиват на към катанец.. ма да видим до утре
Как ги праите тез скорости.. че требе да пипнем Зрънчо..
Мамка му оня ден един АБФ само 1 кола му взех..... и нещо на 210 се усеща едно такова приглъхване.. до към 215... после до 260.. всичко си е нормално..
ма повече не смеех, че бяхме 5 човека в колата

па и не ми се включваше 3 та.... че съединителя ми нещо...
па и кулера кат ми е свален за през зимата
май нещата отиват на към катанец.. ма да видим до утре

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
Чета и не вярвам на ушите си
Vlado_88 аз от 6 (шест) години карам точно Г2 1.6ТД JR(70кс.) смея да твърдя че върви страхотно 160-170 никакви проблеми ама не мога да си обясня нещо , как става номера че производителя казваче максималната скорост е 160 и няколко километра а тука се развихрят едни цифри дето се постигат със едни яки доработки! Аз за такива резултати ( 205км/ч със 4 човека ) съм предвидил едни 8-10 бона за силов тунинг та мисълта ми е да се видим и да ги замерим та ако дават такива резултати направо да си зимам едно такова голф4е като вашите (които сигурно са някакви междинки дето са произведини в супер ограничени серии и никои не е чувал за тях) и да не се занимавам с глупости ( хем и някои лев ще спестя
)

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
аморфис, не знам към кого е насочено това твоето иронично - междинки - аз просто казвам какво съм видял и то не веднъж(по километраж пак повтарям!).За справка колата си дава по километраж еднакви стойности с Опел Астра 1.7Д.Дали лъже или не - не знам.
Но факт е, че колите винаги вдигат по километраж повече отколкото заводски данни.
А и тук не можете да спорите коя колко дига щото състоянието на колите ви не е еднакво!!!! разликата между дизел в добро състояние и такъв в лошо е много голяма.Като в БГ преобладават тези в лошо.
Но факт е, че колите винаги вдигат по километраж повече отколкото заводски данни.
А и тук не можете да спорите коя колко дига щото състоянието на колите ви не е еднакво!!!! разликата между дизел в добро състояние и такъв в лошо е много голяма.Като в БГ преобладават тези в лошо.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Това е Пасата от гаража, 2002 година. Може още, ама малко, до 210, все пак съм автоматик. Та как не ми е ясно, сток Голф2 дизел, дето двигателя му е светлинни години назад като технология, с 4 човека, т.е. почти с максимално допустимо натоварване по заводски данни, ще постигне на равно скорост, която постига почти два пъти по мощен двигател, и по к.с., и по Нм. Каквато и да е скоростната кутия, не може да е толкова директна, щото няма да може да тръгне. А пък Вили като гледам какво е писал, май не си спомня дето оня път като ходихме до Пловдив, на втора вдигна 300. Не бъди толкова скромен де

- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
WasteLand_TD написа:аморфис, не знам към кого е насочено това твоето иронично - междинки - аз просто казвам какво съм видял и то не веднъж(по километраж пак повтарям!).За справка колата си дава по километраж еднакви стойности с Опел Астра 1.7Д.Дали лъже или не - не знам.
Сори колега твоя пост се е появил докато аз пишех моя