Коли на старо е трудно да се дават, защото няма кой да ги осигурява .. няма кой да ги поправя после като им доскапем гумите и няма кой да им налива бензин! Бтв се финансира от реклами, които сами продават и с парите плащат на екипа да прави предаване. Ако се дават 15 годишни коли .. ние, зрителите ли ще плащаме на Бтв? Замислете се дали е възможно преди да се дават някой предложения. Аз също като Вас стоя и критикувам, но никога не се бях занимавал с подобни неща и като се захванах си отговорих на мноооого въпроси, чието място не е тук да споделям. Така или иначе моята основна цел - освен подобряването на целия продукт с каквото мога, е да има критика, която не знам дали ви прави впечатление, но постепенно взе да заема неотлъчно място в тестовете. Спомнете си, кога някой беше писал или казвал, че пластмасата в даден автомобил е кофти?! Мойте уважения към всички издания и предавания, но просто там няма критика. Обещал съм си да правя абсолютно безпристрастни тестове, да казвам всичко, което не ми харесва в една кола и то съм си го обещал, защото като бях от другата страна (зрителско/потребителската) ми беше писнало да чета само хвалебствени слова!
Четох някъде по форумите, че предаването ни било платено, че обиколките с Дачията били реклама, че съм говорел това, което ми наредят.. Мога с ръка на сърцето .. да ми блокира мотора .. ако лъжа, никой, никога не ми е давал дори сценарии за това, което казвам за автомобилите. Аз нямам сценарии за това, което говоря и винаги го измислям на момента и казвам истинското си мнение. Относно Дачията .. показахме как колата се обръща и на това ако му викаш платена реклама, трябва верно да си луд! Аз бих го приел като зверска антиреклама, но сигурно има по-големи специалисти от мен.
Наистина има зверски много неща, които да се променят, но не е лесно уверявам ви. Всеки има свое виждане как да изглеждат нещата. Сами ставате свидетели как от 20 човека писали има 20 концепции за това, как да изглежда едно предаване. Пак се връщам към думите на Dobrinb - тук сме се събрали ентусиасти, фенове, които малко или много живеем заради автомобилите (поне аз, със сигурност) и ние винаги ще намерим какво да критикуваме, но факта, че предаването в момента има рейтинг, който никой, никога не е постигал и всички останали автомобилни предавания взети заедно имат по-малък, означава, че хора го гледат .. постоянно при това?! За мен също е изненада честно казано, но явно сме уцелили правилната формула, която телевизията изисква от нас - да има гледаемост! Това, обаче не променя моето отношение и искреното ми желание, като седна да гледам серията в неделя да нямам нито една забележка към продукта ни!
С най-добри чувства, искрено посветен на автомобилите
Mr. Test Driver