Здравейте. Имам едно питане към колеги който са монтирани Led лампи с фаровете. Въпроса ми е дали след като се монтира лампата, електрониката към въпростана лампа трябва да е извън корпуса на фара или може да е в него. Другото ми питане е дали въздуха който циркулира през вентилатора на лампата е достатъчен за охлаждането и при затворен капак или трябва нещо да се препратя.
П. С става въпрос за цокъл Н1 а котката е пасат Б4. Благодаря
Въпрос относно Led лампи
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: VW T- Roc Style DSG
- Двигател: 1500 TSI OPF 2023
Re: Въпрос относно Led лампи
Във фарове, проектирани за работа с халогенни лампи, не се монтират LED такива. Не осветяват правилно и заслепяват.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Към автора, моите стартери са затворени с капачката.
Но охлаждането при мен е с радиатор, а не вентилатор.
От опит ли говориш?
Монтираните от мен лампи правят перфектна "чайка", или каквото там му казва всеки един потребител
Но охлаждането при мен е с радиатор, а не вентилатор.
telefunken написа:Във фарове, проектирани за работа с халогенни лампи, не се монтират LED такива. Не осветяват правилно и заслепяват.
От опит ли говориш?
Монтираните от мен лампи правят перфектна "чайка", или каквото там му казва всеки един потребител
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Zdravko Zankov написа:Към автора, моите стартери са затворени с капачката.
Но охлаждането при мен е с радиатор, а не вентилатор.telefunken написа:Във фарове, проектирани за работа с халогенни лампи, не се монтират LED такива. Не осветяват правилно и заслепяват.
От опит ли говориш?

Забр. вече 2017 или18 г. Н4 си светят си и не правят проблем /нарочно при ГТП при познат съм искал да проверяват как е светенето - няма проблем/ с , само с мърлявия ми чек контрол му присвяткат светодиодите. На студено не пресвяткат, като се постоплят на по-дълъг пробег се обаждат. Понеже е Фордова удурма чек контрола не се занимавам.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”