Dimitar1879 написа:За бус транзит 2000 кубика бензин 1991 година 55kw какво ви е мнението
Бягай надалече дори и да ти го подаряват.:
1.Върви като умрял. Докато тръгне яко натискаш педала на газта и аха аха да вземе да поускори.
Трябва да дебнеш да има напред 2 км празно място за да решиш да изпревариш дори и стар камион.
А още много важно Асан и дизелов Форд зимата не работят - много пъти съм теглил това чудо за да запали , а и бутал по наклон .
2. Проблем с прасето на диференциала./корона пиньон на преклонна възраст - изпилени зъби. Е намира се 2 ра младост прасето по 50 лв на същото ниво.
3. Всичко по гумени тампони е гнилоч и има луфтове. Амортисьорите сигурно са набор на буса.
4. Разпадащи се гумени уплътнения по вратите.
5. Гнилоч по предни калници / ЕГН то/
6. Някакво Фордово недоразумение с алтернатор и горивна помпа - комбо.
Има и др. проблеми сега не се сещам.
Офф приятел има такъв бус 1992 г Все нещо е за ремонт, вече спря да ме вика за помощ.
П.П. Пешка ти на питащия имаш някакъв зъб ли ?? Осведоми го колко струва 1 дюза нафтена на Ивеко. Бил съм свидетел как собственик се изприщва на цената и остави Ивекото 3 месеца в сервиза .Имал съм и други такива спомени. Офф в месеца посещявам Ивеко /Булавто по друга работа/.