Спортна генерация!
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Спортна генерация!
Колеги видях обявата на Мартин-Г60 за спортната мотоциклетна генерация,и ми дойде една мислъл в главата
! Може ли генерация на мотор да се преработи в генерациа 4-1 или 4-2-1 за Голфетка! Каква е разликата в диаметъра и осъществимо ли е като идея? 
- Golf_Blade
Ем да речем че цялата полза идва от това че вече споменатите колектори за мотор са с равни дължини,изчислена извивка от блока надолу,което ти спестява бая мерене и нерви! Остава ти само да ги донапаснеш с още някоя и друга кривка и си 6+! А един колектор на мотор да речем 94,95год не е повече от 200 кинта,а да си направиш изцяло нов колектор от неръждавейка коства 1-во много пари и една кошница нервн окончания!
- Golf_Blade
-
Иво Калоянов
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="Golf_Blade"]Колега не питам за гърнета от мотор а за КОЛЕКТОРИ,ако някой има неква подробна информациа за подробен проект да сподели че ми е много интересно ще може ли да се направи!
[/quo
Здравей аз се казвам Иво и имам приятна новина за теб тук в Струмяни близо до Сандански скоро ще започнем да правим спортни генерации. В момента само чакам да довърша една машина която е нужна за изработката на спортните генерации.
Здравей аз се казвам Иво и имам приятна новина за теб тук в Струмяни близо до Сандански скоро ще започнем да правим спортни генерации. В момента само чакам да довърша една машина която е нужна за изработката на спортните генерации.
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
ok 200 кинта колектора от мотора ами после другите кудесийки фланци и тем подобни пък и колектора на мотора няма същата кривина като на колата трябва да се огъва и така на татъка може и да стане ама тва си е губене на нерви и пари има доста вирми който предлагат колектори и не са толкова скъпи някой път даже да ти го направят излиза по скъпо от колкото и да си го вземеш готов лично мое мнение не се занимавай с глупости