Как да вдигна Голф 2 малко отпред
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм се "свлякъл " от пред . Казаха ми , че освен пружините и амортисьори трябва да се смени и тампоните ( тези които са горе в ботуша и на които ляга макферсона ) , че и те имали значение.
Станал съм като Ситроен от пред и е адски гадно да се "влачиш по корем" и на легналите ченгета да си сваряш "карантиите" при положение , че заводски не е мислено да е така
Станал съм като Ситроен от пред и е адски гадно да се "влачиш по корем" и на легналите ченгета да си сваряш "карантиите" при положение , че заводски не е мислено да е така
- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:
RQ:prujini
Колега аз съм с тежък мотор PL 16V и се справих с пасатови червени отпред втора употреба- повдигат с 1,5-2 см
Успех!
Успех!

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
И за мен това е гоояма мъка! Само че аз съм със спортноокачване,и несамо ми дере ножа всеки път на бордюр(задната е смешно решение:) )ами сигур скоро ше треа да я кърпа отдолЕ.
Освен това нови пружини-към 6-700 лв
не ми се дават сега...
смених си единя тампон,и кво от тва.разлика нема,дизелския мотор тежи яко,тя кляка,а пружините,като ги гледам,също не са първа свежест

Освен това нови пружини-към 6-700 лв

смених си единя тампон,и кво от тва.разлика нема,дизелския мотор тежи яко,тя кляка,а пружините,като ги гледам,също не са първа свежест

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tatenceto я кажи моля те какви втулки, защото аз търсих някви подложки ми казаха, но от 1 магазин впоследствие разбрах че имало подложки само за задните пружини
Имам нужда да вдигна колата с 2-3см за да не се налага да режа калници ... Моля за помощт
И още един въпрос извън темата... нещо задния мост ми седи на една страна (дясната гума влиза към копето а лявата излиза извън калника) това дали е поправимо или съм за нов мост ... Как мислите ??

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
втулките се правят от тръба с вътрешен диаметър като на стеблото на амортесьора и и външен диаметър по желание но все пак да е поне 3мм.на стена и ако е тръба да е безшевна после се разглобява макферсона и се събира заедно с фтулката моята е 3см. и почти с толкова се повдигна колата но неможе да се вдига до безкрай защото амортесьора няма да може да работи качествено
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
h
Благодаря ти много за инфото. Ако знаеш някаде кадето правят добър реглаж и какви пари е горе долу защото до сега не съм ходил ... 

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: h
аз винаги съм ходил в локалното на Цар Борис от павлово към горнобански път но цени не мога да кажа защото в последните 2 години не съм посещавал услугите имlongora написа:Благодаря ти много за инфото. Ако знаеш някаде кадето правят добър реглаж и какви пари е горе долу защото до сега не съм ходил ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”