Още една година и около 19 000км с гумите. Преди седмица в дъжда се появиха първите признаци на износване. На мокра настилка превъртяха по време на доускорение (30-50км/ч) и леко недозавиване на един 90-градусов завой на територията на фирмата с около 30-40км/ч (може би заради настилката). Въпреки това следващата година ще им е последната и може би няма да достигнат целта от 100 000км.Кайзен написа:Почти 50 000км и три години по-късно - най-добрите гуми, които аз съм карал. Държат много добре при температура на въздуха от 2°C до 44°C, при дъжд по магистрали, в песъчливи завои по планински преходи и т.н. С отличен разход на гориво и нисък коефициент на износване. Ако не сменя преждевременно колата, то сигурно бих могъл да им врътна 100 000км.Кайзен написа:Кайзен написа:Аз избрах Bridgestone Turanza T005. Не мога да дам някакви релевантни отзиви, защото пландемията и командировките не ми позволиха да навъртя поне 10 000км с тях.
Вече 20 000km с тях и според мен са добър избор. Август '21 пътувах в порой по немските магистрали и не съм усещал нестабилност, като аквапланинг се е усещал само при преминаване на една от гумите през насъбрала се вода. С около 100-110км/ч в лявата лента се чувствах по-безопасно спрямо трафика в пълната дясна лента.
Екстремни спирания не съм имал. Поведението и обратната връзка на сух/мокър асфалт е идеално за мен и моя стил на шофиране.
Ако на пазара не се появят някакви нови по-добри модели, то ще заложа на следващото поколение - Bridgestone Turanza T006, отново MFS (Maximum Flange Shield).