съвет от притежателите на Голф 3/венто. Какво да си взема...
много натежа везната към 1,8mi явно той ще да е. Много Ви благодаря за изчерпателните отговори. Относно предложението за дизел... чудил съм се, но от лични наблюдения голф дизел с читав мотор до сега не съм виждал. Нямам предвид двигателя като качество. Има един момент , че на запад дизел се купува по-рядко и то само в случаите когато тази кола се кара много. Много имам предвид поне 30-40хил на година. Предвид финансите които смятам да отделя не мога да се позволя нов дизел или на малко километри, а стар дизел не искам. Но благодарско за предложението все пак.
Някой от всички вас фенове на 1,8ми би ли ми споделил разхода си градско и извън град. При икономично каране. Да видя горе долу някаква сметка да си направя.
Някой от всички вас фенове на 1,8ми би ли ми споделил разхода си градско и извън град. При икономично каране. Да видя горе долу някаква сметка да си направя.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
DoH_KuXoT написа:много натежа везната към 1,8mi явно той ще да е. Много Ви благодаря за изчерпателните отговори. Относно предложението за дизел... чудил съм се, но от лични наблюдения голф дизел с читав мотор до сега не съм виждал. Нямам предвид двигателя като качество. Има един момент , че на запад дизел се купува по-рядко и то само в случаите когато тази кола се кара много. Много имам предвид поне 30-40хил на година. Предвид финансите които смятам да отделя не мога да се позволя нов дизел или на малко километри, а стар дизел не искам. Но благодарско за предложението все пак.
Това важи за миналото.От 2004 насам вече продажбите на дизелови коли надхвърлят тези на бензинови...затова дизела толкова посскъпна.Но пак всеки който купи дизел го взема за да го кара много за да му избие парите.Прав си.
А за разхода на 1.8.....при добра регулировка-бензин градско 10,селско при 130-140-7.5/100...А на газ (много добро газово BRC с ламбда контрол- градско 10.5-11 селско 8/100 ПРИ СЪЩАТА СКОРОСТ-и най-важното почти няма разлика във вървежа на газ и бензин...това е първата кола на която не виждам разлика в мощността на газ и бензин
Препоръчвам ти да го газифицираш,но с хубаво газово и при добър майстор!
joker написа:Това важи за миналото.От 2004 насам вече продажбите на дизелови коли надхвърлят тези на бензинови...затова дизела толкова посскъпна
това е ясно,но все пак взимам кола втора употреба на поне 10години.
Благодарско на всички, сега почва голямото обикаляне за да намеря нещо читаво.
п.с. Пасата го дирих почти 2 години дано с това съм по-бърз и със същия късмет
помощта Ви беше много пълноценна и точно на време. Още веднъж благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”