голф3 1.6 AFT гасне в движение

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Re: голф3 1.6 AFT гасне в движение

Мнениеот Hertz » Пон 12 мар 2007 21:34

ToTo написа:Колеги помагайте. Един колега му гасне голф4ето без видима причина когато си иска. След като постои известно време пак пали. :wink: Обиколил е почти всички майстори във Варна файда никаква. Сменил е датчик на ХОЛ, бензинов филтър, профилактика на бензинова помпа, бобина, сюещи, елкон и пак същото положение. Чакаме идеи какво още може да е? :wink:

СМЕНЯЙ РЕЛЕ 30 И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ! :twisted:
Де да имаше и на мен някой да ми каже какво ставаше с моя, от как го смених 3 месеца нема никва проблемация! :P
Това реле спира тока на компа и се спира подаването на бинзин, след малко релето пак сработва и затова след няколко минутки пак може да си запалиш без проблемация :twisted: :twisted:

Ае с здраве!

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Вто 13 мар 2007 10:10

Golfstrom написа:Може да са тръгнали да си ходят бобина и комутатор...

ей тва е да знаеш!! Много е важен тоя комутатор, същия проблем го имах и като смених всичко се успа .....

Потребителски аватар
ToTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ToTo » Вто 13 мар 2007 14:43

Golfstrom написа:Може да са тръгнали да си ходят бобина и комутатор...

Провери реле 30 за напукани спойки.

Ми и аз се усъмних в пустото реле. Казвате номера е 30. Ще пробваме и ще пиша какво е станало.

Потребителски аватар
ToTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ToTo » Вто 13 мар 2007 14:52

p.s сменена бобина и комутатор! :wink:

Потребителски аватар
Bozmara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bozmara » Сря 14 мар 2007 9:43

Извинявам се че се намесвам в темата но на мен ми го прави същия номер от два дни.Аз съм с 1.8ми-АБС. Възможно ли е да е от същите причини.Закарах колата на диагностика и в сервиза ми казаха че всичко на колата и било добре.Съмнявали се в бензиновата помпа да не затягала от време на време.Направо съм луднал помагайте.Първо се сриват оборотите и тогава светват индикаторите на таблото.

Потребителски аватар
ugly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ugly » Пет 16 мар 2007 17:30

На мен ми гаснеше когато е студена, като поработи и се оправяше но дуржеше много ниски обороти. Оказа се че е от дроселната клапа. Смених я и сега всичко е ок.

Потребителски аватар
mitkobombata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mitkobombata » Пет 23 мар 2007 20:24

здравейте пак ви пиша. Тия голфове имат много слаба електроника баси ...
днес закъсах пак със моя. Значи да си обясна проблема както колата си върви и изведнъж падат оборитите и сетка някаква лампичка и след 1 секунда пак работи. едвам стигнах до 1 сервиз. те ми казаха че утре ще я погледнат и оставих колата там.
А забравих ад кажа че чувам някакво цъкане на реле под кормилото. и си мисля че може то да е проблема .
Може ли дам и кажете оринтировачна цена на това реле?

negara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот negara » Съб 24 мар 2007 14:17

mitkobombata написа:здравейте пак ви пиша. Тия голфове имат много слаба електроника баси ...
днес закъсах пак със моя. Значи да си обясна проблема както колата си върви и изведнъж падат оборитите и сетка някаква лампичка и след 1 секунда пак работи. едвам стигнах до 1 сервиз. те ми казаха че утре ще я погледнат и оставих колата там.
А забравих ад кажа че чувам някакво цъкане на реле под кормилото. и си мисля че може то да е проблема .
Може ли дам и кажете оринтировачна цена на това реле?

novoto e 6 lv. :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”