valka написа:Е то това с пробега го казаха и в пункта.И аз започвам да се чудя защо съм първа категория, то можело да ме резнат и по километраж. Аз го смених, заради изгорял оборотомер. Такъв имаше тогава, такъв сложих, а именно със 100 000 отгоре. Нали работи, к'во ме грее. Пък вече като ме записаха на ГТП, май няма шанс да сложа такъв на по-малко км, след като в системата им пише 300 000+.
![]()
А относно газ-та, колегата на предните страници, едни други локуми разтягаше. Пък пича от видеото, как хубаво нахрани Дунев.
Конкретно за киломеража пак ще има проблем. НЯМА закон който да ти забранява да си обслужваш и ремонтираш автомобила сам. Дунев каза във видеото с МЕГАПАРТС- "Протокол от сервиз..ала-бала". ДА, за газовата бутилка има закон, сервиз, протокол, розов лист. ма за таблота.....айдеее по пързалката. То като се е тръгнало ще почнат и да ни карат да сменяма гуми на 2-3-4 години. И преди някой умник да се обади да поразгледа надълго и нашироко експерименти и тестове. Доказано е че 10 годишна гума(не износена, с много протектор) ПРЕмиум МАРКА пак е по качествена от от чисто нова(Прясно излята тази година) от тез по дето ги пускат по 80-100лв