Дарение за дома в Белоградчик (посещение на 17.06.2007г.)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Аз видях темата вчера, но днес я изчетох. Приветствам и подкрепям инициативата на didoriginal и това което е направено от всички до момента. Разбирам, че средствата се разкланят в две посоки: Благоевград и Белоградчик. Явно първо трябва да се довърши поетият ангажимент за абитурента в първия град.
За дома в Белоградчик "Надежда" на ул "В. Левски"2, ако правилно съм разбрал е реалистично да се осигури компютърна конфигурация и да се отремонтира буса със средства на колегите от форума и клуба. Ако евентуално останат някакви средства с тях биха могли да се закупят някакви строителни материали. Готов съм да дам някаква сума за това мероприятие, вероятно чрез scuba.
Надявам се хората от този дом не са останали със впечатлението, че WVclub-bg е с големи финансови възможности и очакванията им да не се оправдаят.
За дома в Белоградчик "Надежда" на ул "В. Левски"2, ако правилно съм разбрал е реалистично да се осигури компютърна конфигурация и да се отремонтира буса със средства на колегите от форума и клуба. Ако евентуално останат някакви средства с тях биха могли да се закупят някакви строителни материали. Готов съм да дам някаква сума за това мероприятие, вероятно чрез scuba.
Надявам се хората от този дом не са останали със впечатлението, че WVclub-bg е с големи финансови възможности и очакванията им да не се оправдаят.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
с офертата за бейзболна шапка, почти никой няма да даде пари..
no както миналия път, мога да дам на лс лична сметка, на който желае да преведе пари. схемата работеше добре.
за абитуриента давам 100лв, хубаво е наистина да съберем по-рано необходимата сума. и да се реши за какво да се похарчи, добре е да знаем кога ще е завършването и ако е неделя може да се съберем групичка пак да посетим дома.
по повод ходенето до Балчик(моя грешка - Белоградчик), май аз не съм разбрала за ремонта на стаите(стаята), материали ли предпочитат да се закупят за стените, пода и тн. или да ремонтираме една стая и да я обзаведем горе-долу в уютен вид? dido..?
no както миналия път, мога да дам на лс лична сметка, на който желае да преведе пари. схемата работеше добре.
за абитуриента давам 100лв, хубаво е наистина да съберем по-рано необходимата сума. и да се реши за какво да се похарчи, добре е да знаем кога ще е завършването и ако е неделя може да се съберем групичка пак да посетим дома.
по повод ходенето до Балчик(моя грешка - Белоградчик), май аз не съм разбрала за ремонта на стаите(стаята), материали ли предпочитат да се закупят за стените, пода и тн. или да ремонтираме една стая и да я обзаведем горе-долу в уютен вид? dido..?
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:с офертата за бейзболна шапка, почти никой няма да даде пари..
...да ремонтираме една стая и да я обзаведем горе-долу в уютен вид...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”