Колеги, след дълга пауза пиша отново. Смених таксито,взех това немско такси от колега, беше го вкарал края на миналата година, чипоса го, вдигна му конете от 150 на 210 без да смени турбината, пръсна двигателя, за 3 000 евро взе друг двигател от блъскана кола, на 60 000 км., двигателя като нов, аз заради това взех неговата Е-класа. Пасата замина курбан... един ме прати в дърво, сече ми пътя....направи я тотал, случва се!! Онзи ден смених маслото и всички филтри за сефте на мечока.... 450 лв с труда и то говоря за цени на едро, с много голяма отстъпка от мойте момчета, иначе излиза към 650-700 лв. смяната с филтрите за 8 000-10 000 км :) Ужас! Може да не мога да го "храня" зимата това животно, под 50 лв. - до 80 не падам за нафта... пък и тва като си помислиш, че е най-малкият двигател, 2-ка 150 к.с. , представям си другите... Все пак е нето 2400 кг. Ама здраве да е, ако видя зора ще го продам и аз и ще го сменя.
Ем няя брат, минах на Мерцедес... Същото като пасата ама по-скъпо. И без това форума на Мерцедес никакъв го няма, явно хората си плащат в сервизите без да питат и пишат по форумите. Ето ти Фолксваген...