Е то и тая тема е приключила, какво общо има последния ти коментар с избора на автомобил.
Модератора точно и ясно ти е написал защо е заключил темата.
" Търся да закупя ГОЛФ 4 "
Re: " Търся да закупя ГОЛФ 4 "
fur1ous написа:Аз ще го кажа по друг начин, ако твоят Golf 3 не е изгнил струва повече от всяка стокова Golf 4-ка,![]()
Да смениш здрав Golf 3, за Golf 4 дори за 4-5000 лв, това не е добро решение към днешна дата.
Ако сменяш с Golf 3 с Golf 6 - 7 е ОК.
Френски автомобил се купува веднъж в живота, повече не повтаряш френски производител.
Тоя ГОЛФ 6 отива над 3 пъти бюджета ми ?
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Що ли имам дежа вю с тази потребителска драма?! 

stefan4o написа:Карай си тройката, колежке. Докато се разпадне. Най-разумното решение.
Тя си е пред разпад.Окачване зле. Погорва масълце

- fur1ous
- Автомобил:
- Двигател: CFMA
Фифито написа:fur1ous написа:Аз ще го кажа по друг начин, ако твоят Golf 3 не е изгнил струва повече от всяка стокова Golf 4-ка,![]()
Да смениш здрав Golf 3, за Golf 4 дори за 4-5000 лв, това не е добро решение към днешна дата.
Ако сменяш с Golf 3 с Golf 6 - 7 е ОК.
Френски автомобил се купува веднъж в живота, повече не повтаряш френски производител.
Тоя ГОЛФ 6 отива над 3 пъти бюджета ми ?
Така де, на каква мисъл те навежда това, предвид и какво друго съм написал

Карай си 3ката докато не събереш повече пари.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа: дежа вю

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
За 2500 не, но за още 1000-1500 може да се вземе нещо читаво с повече дебнене, например Астра G със стария мотор 1.6 75 к.с. и с газчица. Излизат такива на обяви , даже без ръжди.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Темата мисля, че закономерно отива към своя край
Преди години пак се бяха нароили потребители с имена Михаела, Лени и др., които в различни теми първо пишат някакви неща, а после налазват темата за добавките за масла с линкове към един определен сайт за добавки
Че даже и се питаха помежду си за съвети и си "разговаряха". Като гледам авторът и на тази тема е от групата
Един от мейлите преди беше ники-монтана@...., сега мейлът ники-софия@...
Подобни опити за маркетинг, тип измама за потребителите показват колко струват тия добавки. Аз НИКОГА не бих си сложил подобен продукт в колата, дори да е най-добрия на света, щом ми го продава такъв измамник.

Преди години пак се бяха нароили потребители с имена Михаела, Лени и др., които в различни теми първо пишат някакви неща, а после налазват темата за добавките за масла с линкове към един определен сайт за добавки

Че даже и се питаха помежду си за съвети и си "разговаряха". Като гледам авторът и на тази тема е от групата

Подобни опити за маркетинг, тип измама за потребителите показват колко струват тия добавки. Аз НИКОГА не бих си сложил подобен продукт в колата, дори да е най-добрия на света, щом ми го продава такъв измамник.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”