Здрасти, от ПД съм.
Разбирам, че дори и само софтуерно, двигателят ми може доста повече.
Къде в ПД да отида, колко ще ми струва ориентировъчно.
Искам да върви повече, ако може без да пуши :)
И без да инвестирам в части.
Сега не пуши ^^
1.9 TDI AHU 90 тунинг
Re: 1.9 TDI AHU 90 тунинг
https://adler-auto.bg/bg/catalog Ето ти примерен каталог, намираш си колата и виждаш грубо какво ще покаже. Между 300-500лв са цените. Но не очаквай някакви чудеса, ще се позасили колата, но в зависимост в какво състояние е, може да изгърми много лошо и да трябва основен ремонт. Това се прави генерално на здрави двигатели със здрава периферия.
На мотора, ако можех само него да го яхна между краката, както му е рециклирана нафтовата помпа.. тръгвам за луната!
За на обратно не знам :D Не ме интересува особено колата, искам да се позабавлявам като за последно с нея ^^
За на обратно не знам :D Не ме интересува особено колата, искам да се позабавлявам като за последно с нея ^^
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Спирачките ще подобриш ли?
- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AFN 1997
А нови гуми има ли?
Гуми има отпред на 1 сезон^^
Спирачките не пречи да се ревизират. С удоволствие бих направил нещо да не загряват толкова бързо :(
Спирачките не пречи да се ревизират. С удоволствие бих направил нещо да не загряват толкова бързо :(
- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AFN 1997
Пробва ли да караш разумно?
Някой сериозно те е излъгал, че двигателят ти с неговите фабрични 90 коня "може доста повече" софтуерно - тЦ
Като искаш двигателят наистина да може доста повече си купуваш 3.2 V6, който е 240 коня от това поколение, ама е и с по-големи спирачки, повечко системи за сигурност и тн.
Като искаш двигателят наистина да може доста повече си купуваш 3.2 V6, който е 240 коня от това поколение, ама е и с по-големи спирачки, повечко системи за сигурност и тн.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Здравейте,
Със софт ( само) на конкретния ДВГ ще се подобрят леко демараж и ускорение. Особено при поставено изискване да не дими.. Повече-не.
Около 5км/ч е "горницата" крайна макс скорост на последна предавка ( при пак повтарям на конкретния ДВГ само със софт и с поставено условие да не дими )
Насочете се към друг автомобил , ако се търси по-голяма динамика и крайна скорост.
Със софт ( само) на конкретния ДВГ ще се подобрят леко демараж и ускорение. Особено при поставено изискване да не дими.. Повече-не.
Около 5км/ч е "горницата" крайна макс скорост на последна предавка ( при пак повтарям на конкретния ДВГ само със софт и с поставено условие да не дими )
Насочете се към друг автомобил , ако се търси по-голяма динамика и крайна скорост.