Мнения за Volkswagen T-roc 1.5 TSI OPF 2022 бензин
-
- Автомобил: VW T- Roc Style DSG
- Двигател: 1500 TSI OPF 2023
Re: Мнения за Volkswagen T-roc 1.5 TSI OPF 2022 бензин
Добре де, колата ми я продадоха със 17-цолови джанти, широки 7 цола, с гуми 215-ки. Никъде не ми опират. Не съм се сетил да им измеря офсета на 17-ките и 16-ките. Както и да е, бърка ме само това, че диаметрите на колелата не са еднакви.
Ако си под или над 3% от оригиналния размер няма нужда от притеснение и тревога за голямо отклонение на километража. Препоръчително е да си в 1.5%, но до 3% не е проблем.
chifut написа:карах 1,8Т автомат който ненавиждах по куп причини......и няма база за сравнение с 1,5ТСИ с ДСГ в Г8 комби вариант...във всяко едно отношение...за тези 20 години ралика напредъка е огромен...1,5ТСИ поддържа 200 без проблем ...а приказки от сората кое какво било и какво нямало да си причиниш могат да идват само то хора които са гледали подобен автомобил през витрината на магазина....не знам точно на колко оборота е мотора с 200км...но на 180 е на 3200об...на фона на външния шум който е напълно поносим и ненатоварващ мотора не се чува и с 200км/ч/...хубавото е че и динамиката чудесна... в конкретния автомобил всичко е топ за среде н клас автомобил...шумоизолация...динамика...окачването е прекрасно спирачките са добри...багажника е огромен...
Като динамично-теглови характеристики аз също съм много доволен и приятно изненадан от двигателя на VW 1.5 TSI. При скорост от 200 км/час оборотите са 4200 някъде. Друг въпрос е, че поради високо изнесеният център на тежестта при сув, какъвто и VW T-Roc e силно непрепоръчително да се кара с такава скорост.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”