Passat CC 2.0 /CBB/ няма мощност в ниско обороти, след сваляне и чистене турбо.хл

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Ivo7o
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat CC 2.0 /CBB/ няма мощност в ниско обороти, след сваляне и чистене турбо.хл

Мнениеот Ivo7o » Пет 06 дек 2024 18:15

Колеги, относно проблема няма никакво развитие, след поредния преглед в друг сервиз се съмняват в АСК, значи при подаване на рязко газ при спрял автомобил, забелязват един шум над 2000 оборота на АСК и уж това било забавянето. Реално има един щракащ звук и се получава покачване към 2500 оборота без да има тяга и да ускорява както трябва, после превключва на 2ра и тръгва във високите обороти да ускорява. Забелязвам също, че увеличи разхода на гориво. Искам да помоля ако някой има VCDS диагностиката, сервиз или да даде насока за гр. Пловдив, да се адаптира Актуатор и да се види работа на турбо и АСК. Че се лутам по тези сервизи без резултат. Ще съм в Пловдив до 10.12.24г. Взел съм и OEM масло да се обслужи кутията. Реално няма записани грешки, но съм от провинцията и там само я четат, не мисля че разбират от стойности и живи данни. Много ще съм благодарен, ако някой може да съдейства.

Върни се в “Дизелови агрегати”