Polo-среща ?!?
- ivopirinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
И аз неможах да дойда, на работа бях, но по снимките гледам че е било весело!!!
Много ме е яд, защото и времето беше хубаво а пак пропуснах!!!
Май нищо не се е решило, така че или трябва да направим самостоятелна ЛОКАЛНА среща за половетата, или да пишем тук!!!!
Те голферите са си с постоянно присъствие!!
Неможе да се мериме с тях колеги!!!

Много ме е яд, защото и времето беше хубаво а пак пропуснах!!!
Май нищо не се е решило, така че или трябва да направим самостоятелна ЛОКАЛНА среща за половетата, или да пишем тук!!!!

Те голферите са си с постоянно присъствие!!

Неможе да се мериме с тях колеги!!!

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре бе хора, значи за града се уточнихме, явно ще е в София, на мен ми се ходеше некъде "по чужбината", ама карай - така като за сефте тъкмо да се поопознаем на наша си територия и после следващата среща викам да е у ВТ.
Обаче не мога да променя анкетата и за това ще помоля някой модератор да даде съдействие или ще пусна нова тема по въпроса с нова анкета и така.
Аз предлагам 18 МАРТ 2007 г. като дата за провеждане на срещата, ама къде точно ще я направим Вие давайте предложения и ако искате до 10-11 някъде да сме го решили и това и само да остане да се направи там някаква резервация някъде (ако разбира се ще го правим мероприятието по такъв начин) или пък просто да се съберем някъде на по-широко и да си направим шоуто с по бира на крак. Незнам решавайте и да се събираме най-накрая че нямам търпение
Обаче не мога да променя анкетата и за това ще помоля някой модератор да даде съдействие или ще пусна нова тема по въпроса с нова анкета и така.
Аз предлагам 18 МАРТ 2007 г. като дата за провеждане на срещата, ама къде точно ще я направим Вие давайте предложения и ако искате до 10-11 някъде да сме го решили и това и само да остане да се направи там някаква резервация някъде (ако разбира се ще го правим мероприятието по такъв начин) или пък просто да се съберем някъде на по-широко и да си направим шоуто с по бира на крак. Незнам решавайте и да се събираме най-накрая че нямам търпение

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
ааааа 49 човека с предпочитания за место пък само двама имат предложение за дата. Много искам да дайда ама ако ще сме само тримата специално за това няма да дойда до София. Но към средата на април имам ден два работа "у шопско" и ще ви издиря па да видим на кой полото му върви повече и на кой резервоара му събира повече ракийка
а, и arseslav ще го притесня към 10 май ,че и там ще се завъртя. Вече съм дал клетвено обещание и на Doctora от Лясковец

а, и arseslav ще го притесня към 10 май ,че и там ще се завъртя. Вече съм дал клетвено обещание и на Doctora от Лясковец
- cerwin_vega
- Автомобил:
- Двигател:
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- cerwin_vega
- Автомобил:
- Двигател:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Еми ааа де де!!!! аз говоря ма никой нищо не пише и не обсъжда!!!
Не съм казал че непременно трябва да е в София,
може автопоходче да си направим хората от София и да се срещнем
например във Велико Търново!!! или Пловдив!!!
Например: ако е в Търново да се направи среща 18 март 12ч. на Гарата (автогарата),
всички я знаят при влизането в града!!!
Или най-добре пред МОЛ'а във ВТ, има много място на шосето да се саберем!!!!
(пък хората които сме си от София ще си се организираме да тръгнеме сутринта заедно!!) VW поход
Ако е в Пловдив...Незнам тука вече не се сещам за по-свободно място което да се знае от всички!!!
Май е време вече за гласуване!!!
Не съм казал че непременно трябва да е в София,
може автопоходче да си направим хората от София и да се срещнем
например във Велико Търново!!! или Пловдив!!!

Например: ако е в Търново да се направи среща 18 март 12ч. на Гарата (автогарата),
всички я знаят при влизането в града!!!
Или най-добре пред МОЛ'а във ВТ, има много място на шосето да се саберем!!!!
(пък хората които сме си от София ще си се организираме да тръгнеме сутринта заедно!!) VW поход

Ако е в Пловдив...Незнам тука вече не се сещам за по-свободно място което да се знае от всички!!!

"Темата е видяна: 1621 пъти"
Май е време вече за гласуване!!!

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: