Разкодиране на радио VW Beta
-
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: Bmp
Re: Разкодиране на радио VW Beta
И аз моля за помощ,и аз не си зная кода!Благодаря предварително WVWZZZ3CZBE360853
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Код се вади по сериен номер на медията. Не е свободно достъпен. Цена според модела на ЛС
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги затруднявам се с разкодирането на моя касетофон на volkswagen touran има ли някой който може да ми помогне VWZAZ118902954 отсега много ви благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте
Скоро си купих кола но радиото беше заключено,
Бихте ли ми помогнали.
VWZ1Z7F6441221
Blaupunkt
Скоро си купих кола но радиото беше заключено,
Бихте ли ми помогнали.
VWZ1Z7F6441221
Blaupunkt
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, някой може ли да помогне с код за радио RNS 315 със следния номер - VWZAZ2L3333841
nivan002@gmail.com
Благодаря предварително!
nivan002@gmail.com
Благодаря предварително!
Здравейте може ли някой да ми помогне с кода на радиото със сериен номер VWZ1Z3C7140407 Благодаря предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Привет на всички и Честита Нова Година! Пожелавам, много безаварийни километри и пълни резервоари на всички! От няколко дена съм в издирване на код за моята медия и ще съм много благодарен, ако някой може да съдейства. Става въпрос за RCD 510 с номер VWZ1Z3L7115104. Благодаря, предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, много ще съм благодарен, ако някой може да ми изпрати кода за радиото на seat ibiza 6J. Серийният номер е - SEZAZ1I7262333
-
- Автомобил: VW Touran T1
- Двигател: E188 2010г
Здравейте, колеги. Търся кода понеже дойде без него за радио със сериен номер - VWZAZ1I8632794. Колата е Touran Т1 2010г. Ако някой може да ми изпрати кода, ще съм много благодарен!
Здравейте, моля за помощ, за разкодиране на радио на VW PASSAT B6. Серийния номер на радиото е VWZ1Z7F6400057. BLAUPUNKT GMBH. Предварително благодаря!
Здравейте, искам да споделя, по темата за разкодирането. Търсих много в интернет, попаднах и на vw форума. На първо четене останах с впечатление, че тук са хора обединени от идеята " vw " , но се оказа, че обединяващото са финикийските знаци, а не VW ! На лично съобщение, срещу 30 лв. ми беше предложено генериране на код. Разбира се нямам против, даже съм за, да се заплащат услугите, които се извършват. Но не по този прикрит начин. С още малко търсене в интернет си намерих решение на проблема. Желая ви да бъдете по-истински.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Код се вади по сериен номер на медията. Не е свободно достъпен. Цена според модела на ЛС

Нееднократно човека го е написвал в темата.
Аз лично не виждам защо Ви изненадва, че е необходимо заплащане.
Впрочем, ако сте попаднал на безплатно или по-евтино решение, в духа на написаното от Вас е да го споделите

- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
За да не оставате с грешни впечатления, ще го напиша пак за да напомня. Няма свободно решение на кодове Vw по сериен номер. Вземат се с достъп през сървър. Всеки решава кои услуги да ползва дали от форума в Бг, чужди сайтове, представителство и тн
-
- Автомобил:
- Двигател:
xtoni написа:За да не оставате с грешни впечатления, ще го напиша пак за да напомня. Няма свободно решение на кодове Vw по сериен номер. Вземат се с достъп през сървър. Всеки решава кои услуги да ползва дали от форума в Бг, чужди сайтове, представителство и тн
Може ли да дадете пример за надежни сайтове, от където може да се вземе кодът. Аз вече изгорях с едно приложение на телефона - кодът който генерира не стана. Сега до колкото знам имам 1 опит по-малко...
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Базата данни е една! Ако вашия плеър е някой mfd навигация и несамо те масово са разкодирани по гаражни сервизи и с програматор лесно би се сменил фабричния код. Пиши ЛС за детайли модел на медия и тн
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”