Помпата задира, защото такова е заданието :) защото такава е първоначалната цел.
Да се скапе лек-полек , после едно-друго и хоп десет бинки ( дали в лева, дали в евро, секи сам да си преценява и кой как се "уреди") в чувала с коледните подаръци.
Обаче в началото са се престарали малко, усетили са, че е станало много явно и 2011-12-13-та година малко задобрили нещата.
И сега човек да се чуди дал от помпата или просто от "годините" експлоатация, примерно 6-8-10г и омре кочината . Ама инфаркт ли е било, пневмония ли- божа работа .
Те могат да я направят по-добра, да променят и начина на работа, пътя на горивото, в това може да сте сигурни на 1110%. ( няма грешка в числата) .
Но идеята ще се "компрометира" ...
Ще секне кранчето един вид...
Ще спре казаня да пуска... ( който си е варил ичкийка , ще се сети за каква драма иде реч.. )
Така... ако не стане да се обзаведем от братушките с тоя байпас , мисля да се фърля на една китайска плочка за форд от алито.
Дали ще пасне на нашите- не знам. Има различен размер, има едни уширения и доп. други отвори. Важния е разбира там де влиза в помпата и дупките за стягането. Но дали няма подпира нещо , някъде , не знам.
Да ви кажа чесно, аз съм
изнервен от тоя нарочен проблем.
Покрай мен се скапаха такива коли .
И вече като задълбах за помпата, къде се слага ( или слагала) , проблеми и т.н. , стигнах до извод, че това няма как да е случайно .
Няма случайни неща