Шашмите в Бенита са изключени.
Коректни!
Vasseto написа:Най-добрата добавка за дизел е бензина. Има я на всяка бензиностанция. Работи безотказно. Аз наливам на един резервоар 2 л бензин.
samo_pechka написа:Тя работи , но на КР мотори по-добре да не се слага.
vanesto написа:На съвременните КР мотори не си правете експерименти да наливате двутактово или бензин, че ще ви излезе скъпо. Има си добавки на Бардал. Аз слагам само за почистване на дюзите, веднъж на 10000км профилактично, както я дават, и сипвам само обикновен дизел на Бенита, който е с BDC на Бардал /сигурно е, че го добавят/. Нафтата им впрочем е ромпетролска.
Vasseto написа:..но винаги пропускаш какво наливаш в резервоара. И после се опитваш да го докараш да замяса поме малко...
vanesto написа:На съвременните КР мотори не си правете експерименти да наливате двутактово или бензин, че ще ви излезе скъпо. Има си добавки на Бардал. Аз слагам само за почистване на дюзите, веднъж на 10000км профилактично, както я дават, и сипвам само обикновен дизел на Бенита, който е с BDC на Бардал /сигурно е, че го добавят/. Нафтата им впрочем е ромпетролска.
samo_pechka написа:Вече какво точно 2т ползвам за КР мотор - съм споменавал.
samo_pechka написа:Препоръчвал съм 2т масло в нафтата да се слага, но никога ( или никого) не съм задължавал.
Всеки сам си преценя .
За себе си , аз никога няма спра да слагам.
dalgia-73 написа:Колко беше дозировката бе хора. 5 мл на литър ли?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта