Въпрос за агис м210
Въпрос за агис м210
Здравейте,случайно някой да знае паролата за скритите опции на екуто че съм я забравил.Останало ми е в акъла 2904 но не става.Предварително благодаря
- ivan_pop
- Автомобил: OVB
- Двигател: X18XE1
Re: Въпрос за агис м210
За Агис различни модели бяха две:
№1=2490
№2=MiriNda
№1=2490
№2=MiriNda
Благодаря ти!Стана с 2490.Май си е заминал мап сензора,постоянно показва 2.33 бара,независимо дали давам газ или настройвам налягането от винта на изпарителя.Вакуума си показва реално.Има си и друг проблем кабела за обороти явно не е свързан и чете през инжекторите и на моменти при подаване на газ оборотите ги показва като 6-7000 и времената на впръскване на газовите инжектори отиват над 20мс и колата забива за секунда,след това се оправя.Ще има заигравка докато се настрои като хората.колата е пасат б5 1.8 20 клапана 125 коня.
- ivan_pop
Преди да бракуваш МАП-а му почисти буксата механично и с контактен спрей.Като работи на бензин колата откачи маркуча за налягане към МАП-а и виж какво е показанието.
Да споделя,мапа си е заминал,с откачен маркуч пак показва 2.33 бара,почистих доколкото е възможно сензора,буксата и пиновете си бяха наред.Имам и един странен проблем,каквито и настройки да се правят след 5000 оборота минава на бензин,явно пада нялагането макар и показанията да са постоянни.Съмнява ме скоростния клапан в евросондата понеже при плавно ускорение няма проблем.Има ли начин да се тества това нещо?
- ivan_pop
Carfan написа:каквито и настройки да се правят след 5000 оборота минава на бензин,
Това може да е заложено в софта, по обороти или бенз. време.Първо трябва да се смени МАП-а с исправен и тогава да се гледа какво се случва.
Върни се в “Автогазови уредби”