Съединителя-скъп и марков или евтин ментак..

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 23 фев 2007 20:20

moleo написа:а за марката MecArm някой да каже нещо ?

Нищо хубаво, бягай далече.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 23 фев 2007 20:31

°niksi° написа:

мани че май аз съм с такава :(

kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokovas » Пет 23 фев 2007 22:45

Andrian_VT написа:
Tishku написа:Ако ще си я караш ти НОВ и ХУБАВ...

Какви са тези ГЛУПОСТИ?

Съжалявам, че се отклонявам от основната тема, да ме извинява и колегата който ме подтикна да пиша това, но не се сдържах.
Какво е това изкривено мислене в нас Българите?
Защо трябва да сме такива престъпници?
Ще се отремонтира блъснат автомобил и понеже няма да го караме ние, ще го правим както ни падне. Да му мисли тоя който я кара. Ще се смени нещо, ама понеже не е за нас, давай да е боклук.
"то за пазара, не е за нас"
Та нали тази кола ще се кара от хора? Те нямат ли право на живот? Ще направи някой леко ПТП и ще се окаже, че колата ще се разцепи на две, защото някой в България решил, че няма да кара той автомобила и от две ще направи една. Ще си купим автомобил от някой с такова изкривено мислене и след това ще си скубим косите.
Нали трябва да има покритие на парите ни-или Продаваната кола е супер кола а нашите пари не са пари.
Крайния купувач няма ли право да кара нещо качествено?

колега изказваш се необмислено....всеки има право да кара нещо качествено,но за съответното качество е редно да се заплати съответната цена.....момчето има голф 2-ойка 88 година...ако тръгне да го продава ще му вземе максимум 2000лв,но никой няма да му отвори съединителя за да види дали е оригинален и да му даде 4-500 лв отгоре за това...аз не съм търговец и също така съм се парил от некоректни автотъргаши.....но да си направя колата,така както аз искам и после да я продам на по ниска цена(поради това че никой няма да ми даде реалната цена)...това никой няма да го направи.....

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Пет 23 фев 2007 22:52

bobo7 написа:
°niksi° написа:

мани че май аз съм с такава :(

бобо и кво ти е впечатлението ? колко си изминал и как е положението следователно...

Потребителски аватар
veidar
Автомобил:
Двигател:

tema

Мнениеот veidar » Съб 24 фев 2007 9:18

колеги аз карам голф2 синхро като си го зех си смених съединителя
само феродоф диск делфи дави кажа сам доста доволен но имам не6то страно малко мие друдно да превклучвам плавно пердафките много барзо зацепва а рекали малко по рязко да пусна съединителя имам чувство че ще изкърти кутията.

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Съб 24 фев 2007 9:48

Пичове като сменяте съединител мога само да ви кажа да сменяте всичко КОМПЛЕКТ ! Защото се опарих от такова нещо - смених дисковете но "майстора " каза че акс.лагер си е направо нов - е сега взе да вие! Та не правете икономии за пикливи неща щото после хоп - повторно пари за ремонт! :D Само ново !

kmn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kmn » Пон 12 мар 2007 19:54

А,какво ви е мнението за ония,продаващите частите БЕЗ СЕРТИФИКАТИ и пр...??? И от тях може да си ИЗПАТЯТ много от нас!!!
За спирачки пари не жаля/PAGID/,за гуми-също/BF-GOODRICH/,за окачване-/BOGE/,за светлини+Чистачки/HELLA/....
Карайки VW:
Първо:
Да спира!
Второ:
Да не излиза от пътя!
Трето:
Да виждаш,за къде си тръгнал!/За да стигнеш!/

Компромиси-Даа...на кучето...че изгризало седалката...да,ама то още спи с мен, а някои... Те нямат ли право на живот?

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

за мег арм

Мнениеот golfarata » Пон 12 мар 2007 20:14

карах с италиански ментак над 100 000 километра. не вярвате ?
няма проблем. дори и с 4 демпфера / не 6 / изкара толковаи накрая го махнах защото му изпадна 1 демп. феродото беше добре. а за колегата с мегарма карам с това в момента. феродов и притискател за 100лв. - мисля че цената е добра. пак нищо против истинските марки. всичко зависи от водача зад волана.

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Вто 13 мар 2007 9:56

Незнам понеже и аз съм за смяна на съединител повечето търговци ме питат евтин и куц или марков и скъп.... :roll: ебати аз как да съм сигурен дали е оригинален ако реша да взема от скъпия.За това маи наистина само от оторизиран вносител.А пък в Юнитрейд ебати цените.Но ми казаха че ако старите дискове са оригинални и ми ги вземат новите ще излязат по-евтино.И кви цени само феродов диск 340 лв.Комплект феродов и притискателен 270лв. :roll:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 13 мар 2007 10:28

заглавието ми звучи като въпрос стил :

"С презерватив ли да ши***м или да си навия дъвка?"

Не съм толкова богат че да си купувам евтини неща - са казали хората, сигурно от опит, не знам....

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 15 мар 2007 1:00

Милослав написа:заглавието ми звучи като въпрос стил :

"С презерватив ли да ши***м или да си навия дъвка?"

Не съм толкова богат че да си купувам евтини неща - са казали хората, сигурно от опит, не знам....

Идеята на темата съм я написаля в първия пост :evil: ,не е задължително всичко да се тълкува буквално-примерно някой може да ползва и да е доволен от световнонеизвестна марка,аз скоро видях комшията с един феродов SACHS в ръка да се чуди що толкова малко е изкарал(около 100к) на цена от 90-тина лева,около 2 пъти повече от тоя MecArm дето доста хора го предлагат и май доста го слагат :?

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 15 мар 2007 1:43

Нов комплект задължително!!! Даже препоръчвам от полукерамика нагоре!! Малко по-скъпичко е, но се слага веднъж!! :wink: :wink: И все пак ако си вземете пълна керамика няма да е кой знае колко удобно за ежедневно каране, за това препоръчвам полукерамика :wink:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Чет 15 мар 2007 8:54

И винаги цял цомплект. :да:

Потребителски аватар
rojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rojo » Чет 15 мар 2007 11:13

Колеги, по темата, ако може някой, да направи компетентно сравнение.
Спрял съм се засега на Sachs и National около 220 и 160 лв. съответно коплекта (феродов и притискателен диск и пластината) от Хеед 91 (това са цените без евентуалната отстъпка). Човека от Хеед не каза нищо лошо и за по-евтиния вариант, но ще съм благодарен на мнения и съвети от вас :). Колата е Golf II PN.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 15 мар 2007 11:14

Аз карам със спирачни дискове на National пак купени от Хеед'91 и нямам никакви оплаквания.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”