Здравейте, моля за мнение за покупка на Passat B8.5 от обява:
https://www.mobile.bg/obiava-11746383651722105-vw-passat-4motion-200hp-kamera360-distronic
Пасата се намира в град Велико Търново, километрите според търговецаа са реални а във фейсбук е обявен за 39900 лева.
Търся такава кола с богат набор екстри 190 кс. автоматична кутия и 4х4, тук няма виртуално табло и кожен салон но и без тях може да се мине, стига да е читава колата. Бюджета на пръв поглед изглежда голям но държа колата е на малко километри и колкото се може по скорошна година на производство.
Какво да гледам при огледа, какви са типичните проблеми на модела от тези години.
Всяко ваше мнение, препоръка и коментар ще са от полза!
Покупка на Passat B8.5 от конкретна обява
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Re: Покупка на Passat B8.5 от конкретна обява
Провери си историята, на автоджамбазин вяра никаква. Аз лично се съмнявам че наистина е пълна е влизала в сервиз през последните 6м.или година. На хартии и печати не вярвай. Проверка в представителство само. Ако не се съгласи го пускай по пъралката.
Този двигател има предпоставки да е маслояд , попрочети повече по темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
в чужди форуми бях чел , че ако не даваш газ не похавпа толкоз масло, ама и аз нз дали бих рискувал
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Лошави неща съм чувал за тоя мотор....
Лично аз няма си го купя , никога .
Лично аз няма си го купя , никога .
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Според мен търси макар и малко по-стар но 190 кс
-
- Автомобил: Mercedes W213
- Двигател: E 400 V 6
Ти вЕрно ли си готов да дадеш 40 бона за тоя постен Пасат??? Ех, де да имаше повече такива купувачи като теб... Това не струва повече от 27- 28 000!
С горенето на масло ситуацията е фифти фифти. Някои се оплакват че гори, други се кълнат че не пипа, но като цяло има риск да дръпнш къса клечка.
- VWPASSATGL
Колега, ти хубаво гледаш МПС-та към 40 хил лева, но един съвет - имай си едни заделени отделно 5-6 хиляди за черни дни.
В случая Суперб-а е по-добрата кола от първия пасат. L&K се води най-високо оборудване при Шкода.
В случая Суперб-а е по-добрата кола от първия пасат. L&K се води най-високо оборудване при Шкода.
-
- Автомобил: Mercedes W213
- Двигател: E 400 V 6
Този продава кола за 40 хилки, а описанието е постно като боб чорбица. Не е сериозно, никак даже. Нито думица за колата- обслужване, състояние, история и т.н. Да не говорим за ВИН номер. Ооо, сега видях, че е габровец. Досвидяло му се е да натиска клавишите на компа, че ще се изтъркат.
- VWPASSATGL
Да, слабо описание поне сме от един град ще я видя на място.
По скоро друго има при липса на описание се очаква да се обадиш по телефона и джамбаза да ти наговори 100 неща, които няма и да запомниш, но ще си впечатлен и ще отидеш на място. При пълно описание шанса да не се обадиш е огромен...
По скоро друго има при липса на описание се очаква да се обадиш по телефона и джамбаза да ти наговори 100 неща, които няма и да запомниш, но ще си впечатлен и ще отидеш на място. При пълно описание шанса да не се обадиш е огромен...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Глас за Супърб - а от мен.
milench0 написа:в чужди форуми бях чел , че ако не даваш газ не похавпа толкоз масло, ама и аз нз дали бих рискувал
това ако купиш нов да го спазваш , ама кола на 5 години и 150-200 хил кой какво е правил преди теб може само да предполагаш :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Покупка на Passat B8.5 от конкретна обявазю 1.2
Офтопик , имах приятел бачкаше на тоалетна на голям паркинг в Германия. Вика няма значение 1.0 1.2 2.0 (кубици) още на паркинга тръгват с гуми вдигат 70км/ч