Здравейте колеги,
на базата на този клип се свързах с човека. Той ми иска лог от колата с VCDS и ми сътвори едно ардуино с CAN модул и вече знаците се показват. Цената която ми иска е 70Е. Румънец е. Адрдуиното е заключено и не може да се прочете или копира.
https://www.youtube.com/watch?v=GOY1T4L-Evs
Поздрави!
Passat B7 - Sign Assist не работи в България.
-
- Автомобил: VW Passat B7 Variant
- Двигател: CFG 2012
Re: Passat B7 - Sign Assist не работи в България.
Vasseto написа:Работят знаците вече.
Колега знам, че темата е малко стара, но как успя да подкараш и Sign Assistance на Dash Board-а и скоростите на навигацията? Направих това което беше написал няколко поста по-нагоре (37-Navigation, Byte 8, Bit5) обаче сега постоянно ми набива грешка "Sign Assistance Error" и дотам. Има ли нещо друго което трябва да се направи? Това дето си писал за Address A5: Frt Sens. Drv. Assist (R242) трябва ли да се прави или то е зададено по подразбиране? Колата е внос от Швейцария и имаше карти за Западна Европа, като тогава на Dash board-а ми изкарваше грешка "Sign assistance availability currently limited", но все пак разпознаваше част от знаците и ги изкарваше на Dash board-а. Също така виждам, че имаш и активиран POI, ако мога да те попитам и за него нещо. Ползвах за известно време навигацията (версия 8555) директно заредена от DVD-то (на харда след ъпдейт на медията нямаше никаква навигация) и бях сложил POI и работеше без проблем. След това посредством SD карта и стартиращ диск качих навигацията на харда (пак версия 8555), обаче сега не ми тръгва POI. Не се получи дори да го изтрия от настройките и да го кача наново. Ако сложа DVD-то с навигацията POI работи без никакви проблеми, но при изваждането на диска опцията вече не е активна. Версията на software-а е 5274. Ще съм ти много благодарен ако можеш да ме ориентираш какво да направя, за да подкарам тези неща както трябва.